Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertisment pentru Octavian Popescu: ”Să nu păţească precum Irinel Columbeanu!”

Avertisment pentru Octavian Popescu: ”Să nu păţească precum Irinel Columbeanu!”

Fotbal

Comentarii

Octavian Popescu (20 de ani) nu mai străluceşte în tricoul celor de la FCSB, iar lumea se întreabă dacă mijlocaşul va mai reuşi vreodată să revină la randamentul ce l-a propulsat la echipa naţională.

Fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a comentat în stilul caracteristic forma slabă a lui Octavian Popescu.

Dumitru Dragomir, despre Octavian Popescu: ”Am văzut super talente care s-au distrus

În opinia lui ”nea Mitică”, plecând urechea la ce s-a scris în presă în ultimul timp, principalul motiv al picajului ar putea fi viaţa sa extrasportivă şi faptul că e mai implicat în viaţa amoroasă, decât în antrenamente şi-n joc.

  • 2 goluri şi 2 pase decisive a reuşit Octavian Popescu pentru FCSB în acest sezon de Superligă.

Am auzit nişte lucruri despre Tavi Popescu ăsta de la Steaua (n.r. - FCSB). Să aibă grijă Steaua (n.r. - FCSB) de el să nu păţească ce păţeşte şi Irinel Columbeanu. Eu mă iau după ce a scris presa, dacă presa minte mint şi eu.

Doar ce am citit, că e periculos. Am auzit că are o de asta nefericită şi un anturaj nefericit. Nu pot să spun mai mult. El crede că e Făt Frumos, ca Irinel.

Nu e o problemă dacă se iubesc, poa’ să fie mai mare decât el cu 6, 20 de ani. Să aibă grijă că la 20 de ani poţi să aluneci aşa de rău, am văzut super talente care s-au distrus”, a declarat Dumitru Dragomir, conform fanatik.ro.

  • 3.800.000 de euro este cota de piaţă a lui Octavian Popescu, conform transfermarkt.de.

Afla mai multe despre: octavian popescuirinel columbeanu 

viewscnt
Articole similare