Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Avertismentul lui Hansi Flick. Germania a marcat 12 goluri în trei meciuri, însă selecţionerul anunţă că echipa nu şi-a atins adevăratul potenţial

Avertismentul lui Hansi Flick. Germania a marcat 12 goluri în trei meciuri, însă selecţionerul anunţă că echipa nu şi-a atins adevăratul potenţial
Comentarii

Selecţionerul Hansi Flick a declarat că echipa Germnaiei nu şi-a atins potenţialul maxim, deşi a marcat 12 goluri în cele trei meciuri jucate în luna septembrie în Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, grupă din care face parte şi România.

"Am avut doar câteva sesiuni de antrenament. Scopul nostru a fost să câştigăm toate cele trei meciuri şi l-am atins. Am făcut un pas înainte. Nu suntem încă sută la sută, dar echipa este pe drumul cel bun. Băieţii pun în aplicare lucrurile aşa cum ne imaginăm. De multe ori, ultima pasă nu a fost corectă, momentul nu a fost bine ales, acestea sunt lucruri pe care trebuie să le îmbunătăţim", a spus selecţionerul Germaniei.

În această lună, Germania a învins Liechtenstein în deplasare, cu 2-0, Armenia, acasă, cu 6-0, şi Islanda, tot în deplasare, cu 4-0.

Clasamentul Grupei J este următorul:

1. Germania – 15 puncte

2. Armenia – 11 puncte
3. România – 10 puncte
4. Macedonia de Nord – 9 puncte
5. Islanda – 4 puncte
6. Liechtenstein – 1 punct

Următorul meci al Germaniei va fi la 8 octombrie cu România, la Hamburg.

Afla mai multe despre: germania 

viewscnt
Articole similare