Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Bă, înseamnă că nu sunt suficient de bun! Asta e în mintea lui!" Problema pe care Dică trebuie să o rezolve neapărat | VIDEO

"Bă, înseamnă că nu sunt suficient de bun! Asta e în mintea lui!" Problema pe care Dică trebuie să o rezolve neapărat | VIDEO

Superliga

Comentarii

Prezent în studioul Telekom Sport, fostul stelist Nana Falemi a vorbit despre una din principalele probleme cu care se confruntă Nicolae Dică la FCSB: concurenţa pe posturi.

Falemi a oferit exemplul lui Harlem Gnohere, care a ajuns să aibă probleme în ceea ce priveşte încrederea în sine din cauza faptului că joacă extrem de puţin, fiind pe acelaşi post cu Alibec.
 
"Dică trebuie să fie preocupat, pentru că are jucători veniţi din mai multe părţi, să-i includă pe toţi. Să-l facă pe Gnohere să joacă 100% când intră. Şi pe Alibec, şi pe Budescu. Pentru că Gnohere, el cu Alibec erau cei mai puternici jucători din campionat. Iar Gnohere are acum probleme de self esteem, de încredere.
 
Nu joacă de jumătate de an şi se gândeşte: bă, nu sunt suficient de bun. Deci asta e în mintea lui. Dar nu asta e problema. Ideea e că sunt doar două posturi sau un post în teren... Dică trebuie să ştie cum să-i ia pe toţi. Să-i ia la masă, să vorbească cu ei. Asta e arta lui", a declarat Falemi la Sport Report, în direct la Telekom Sport 1.
 

Afla mai multe despre: falemifcsbdicagnohere 

viewscnt
Articole similare