Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Badea le strică sărbătorile dinamoviştilor. Ce a decis în privinţa întoarcerii la echipă

Badea le strică sărbătorile dinamoviştilor. Ce a decis în privinţa întoarcerii la echipă

Dinamo București

Comentarii

Fostul acţionar al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat că are promisiunea actualului patron al grupării bucureştene, Ionuţ Negoiţă, că îi va da banii datoraţi din vânzarea acţiunilor în momentul în care va găsi un cumpărător pentru club.

"Domnul Negoiţă are acea datorie în continuare către mine. Am promisiunea dumnealui că în condiţiile în care va găsi un investitor care să preia Dinamo îmi va da acei bani”, a declarat Badea.

Întrebat dacă este dispus să revină la Dinamo în schimbul sumei pe care Negoiţă o are de achitat, Badea a spus: "Eu sunt pregătit să plec, nu să vin la Dinamo. Dar plec doar în vacanţă, pentru scurt timp. Ca să vă răspund direct, nu sunt interesat să revin la Dinamo”.

Actualul acţionar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, a anunţat la mijlocul lunii noiembrie că a decis să se retragă de la gruparea bucureşteană, ale cărei acţiuni vrea să le vândă. Negoiţă a precizat că preţul cerut în schimbul acţiunilor pe care le deţine este de 4 milioane de euro, două milioane fiind datoria pe care o are către Nicolae Badea de când a preluat gruparea "alb-roşie". El a precizat că "partea materială" a clubului ar fi de 4 milioane de euro, fiind convins că se va găsi un investitor să preia FC Dinamo. 

 

Afla mai multe despre: nicolae badeaionut negoitadatoriepotential cumparatorpatrongruparea bucuresteana 

viewscnt
Articole similare