Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Balaj, despre arbitrii delegaţi în Liga a 4-a: ”E important ca rezutatele să fie stabilite de jucători şi nu de arbitri”

Balaj, despre arbitrii delegaţi în Liga a 4-a: ”E important ca rezutatele să fie stabilite de jucători şi nu de arbitri”

Fotbal intern

Comentarii

Fostul arbitru, Cristian Balaj, a intervenit telefonic la Telekom Sport şi a explicat de ce este important ca la meciurile cu miză din ligile inferioare să fie delegaţi arbitri cu experinţă şi a povestit şi o situaţie personală când a fost nevoit să arbitreze în Liga a 4-a.

”Eram deja arbitru în Liga 1, arbitru FIFA şi având anumite jocuri importante în special finalele Seria Nord cu Seria Sud, pentru că în Liga a 4-a Maramureş avem 2 serii, finalele judeţului, în luna iunie, le arbitram de obicei eu, pentru că erau meciuri importante şi eram un arbitru cu cea mai bună clasare în acea perioadă, deci era oarecum normal să sprijin activitatea judeţului din dorinţa de a avea o câştigătoare după prestaţia jucătorilor şi nu a erorilor de arbitraj.

La fel se intâmplă şi la Bucureşti, pentru că trebuie să ştie telespectatorii, aceşti arbitrii aparţin de judeţul de unde provin. Cei din Bucureşti, de AMF Bucureşti, eu din Maramureş de AJF Maramureş. Aceste echipe (n.r. - Academia Rapid şi CSA Steaua) şi-au exprimat intenţia de a promova în Liga 3, era normal ca AMF Bucureşti să apeleze la arbitri valoroşi pentru a avea cât mai bune arbitraje şi doar jucătorii să fie cei care stabilesc echipa care va promova”, a declarat fostul arbitru, Cristi Balaj, la Telekom Sport. 

Derby-ul dintre FC Academia Rapid şi CSA Steaua va fi arbitrat de un ”central” obişnuit mai degrabă cu meciurile de Liga 1 decât cu cele din eşaloanele inferioare. Iulian Dima va conduce partida de la centru.

Afla mai multe despre: steauaacademia rapidliga 4cristi balaj,  

viewscnt
Articole similare