Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Balaj, replică dură pentru Becali: ”Evlaviosul Gigi nu este coerent! O să aibă un proces”

Balaj, replică dură pentru Becali: ”Evlaviosul Gigi nu este coerent! O să aibă un proces”

FCSB

Comentarii

Preşedintele clubului CFR Cluj, Cristi Balaj, i-a răspuns dur lui Gigi Becali, după numeroasele atacuri lansate de patronul FCSB ca urmare a eşecului suferit de echipa sa la Arad.

A fost mare scandal la Arad, în duelul dintre UTA şi FCSB, acolo unde bucureştenii au acuzat dur arbitrajul centralului George Găman şi arbitrilor VAR, Szabolcs Kovacs şi Viorel Flueran.

Balaj, replică dură pentru Becali: ”Evlaviosul Gigi nu este coerent! O să aibă un proces”

Gigi Becali a avut astăzi o conferinţă de presă ţinută în faţa reşedinţei sale în care a făcut tot felul de afirmaţii cu privire la jucătorii săi.

Mai mult, finanţatorul FCSB-ului a lansat chiar acuzaţii cu privire la faptul că Răzvan Zamfir, oficial al lui CFR Cluj, ar avea legături apropiate cu fraţii Istvan şi Szabolcs Kovacs.

Preşedintele formaţiei din Gruia, Cristi Balaj, nu avea cum să treacă uşor peste scandalul făcut de Gigi Becali şi a avut un discurs dur la adresa acestuia.

Fostul arbitru i-a amintit omului de afaceri faptul că şi FCSB a avut arbitrajul de partea ei în duelul cu CFR, disputat în Ghencea, câştigat de bucureşteni cu scorul de 1-0.

”Probabil eu sunt de vină că sunt plecat! Evlaviosul Gigi dă asemenea declaraţii! Ce pot să comentez? Omul nu este coerent! Dacă vorbeşte de arbitraj… Îmi aduc aminte doar de declaraţiile sale legate de Compagno după ultimul joc împotriva lor.

Specialiştii au avut un punct de vedere legat de căderea de calciu a lui Compagno la faza la care au primit penalty, singura ocazie majoră din acel meci. A fost un meci care trebuia să se termine 0-0. 

Atât de deranjat a fost de penalty-ul primit la căderea lui Compagno încât s-a săturat şi a cerut angajaţilor să vorbească cu el să nu mai cadă atât de uşor! De aceea l-a şi scos din lot! A recunoscut şi el indirect că el cade uşor.

E exact ce am discutat noi după joc şi e opinia tuturor specialiştilor, care în unanimitate au spus că penalty-ul a fost acordat mult prea uşor sau eronat. Aşa au spus.

E uşor să vorbeşti de un om pe care nu-l cunoşti şi să îţi dai cu părerea! Probabil o să aibă un proces şi se va demonstra din nou că minte! Nu înseamnă că dacă spui lucruri despre cineva sunt şi adevărate.

Dacă am ajuns să comentăm ceea ce zice Gigi Becali… În primul rând el nu e coerent. Eu îmi aduc aminte cum vorbea de Kovacs atunci când a arbitrat meciurile dintre CFR Cluj şi FCSB, când a eliminat un jucător de la noi.

Să căutaţi ceea ce a spus despre Kovacs. Şi-a dorit echipe! Am înţeles că UTA a jucat foarte bine!”, a declarat, pe un ton nervos, Balaj, conform Fanatik.

Afirmaţiile controversate făcute de Gigi Becali astăzi au ajuns şi la urechile preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becalicristi balaj 

viewscnt
Articole similare