Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bălaşa a dezvăluit ce discuţie a avut cu Alibec la faza în care s-au certat pentru o lovitură liberă

Bălaşa a dezvăluit ce discuţie a avut cu Alibec la faza în care s-au certat pentru o lovitură liberă

UEFA Europa League

Comentarii

Mihai Bălaşa a explicat ce discuţie a avut cu Denis Alibec, la o lovitură liberă primită de FCSB în minutul 52. Atacantul de 26 de ani ar fi vrut să execute el, însă Mihai Bălaşa nu l-a lăsat. Plzen - FCSB s-a terminat 2-0.

Mihai Bălaşa şi Denis Alibec au oferit un moment ”a la PSG”. În minutul 52, FCSB a primit o lovitură liber de la aproximativ 25 de metri, uşor lateral-stânga. Bălaşa a luat mingea să execute, însă Alibec l-a rugat de două ori să-l lase pe el. Bălaşa a refuzat însă. După meci, Bălaşa spune că i-a explicat lui Alibec faptul că el are o poziţie mai bună de şut, deoarece este dreptaci. În schimb, Alibec urma să şuteze cu piciorul stâng.

”N-a fost nicio ceartă. Eu am luat mingea să bat, el a vrut să bată el. I-am explicat că poziţia este mai bună pentru şutul meu şi atâta tot. Are o perioadă lungă de când n-a mai înscris. Trebuie să înţeleagă, să aibă răbdare şi cu siguranţă va veni şi golul”, a declarat Mihai Bălaşa pentru Telekom Sport.

Fundaşul de 22 de ani a vorbit şi despre eşecul cu Plzen, primul din faza grupelor. Bălaşa recunoaşte superioritatea adversarilor, dar spune că şi FCSB ar fi putut să înscrie: ”Şi în prima repriză, şi în a doua au avut momente bune. În prima repriză am reuşit să scăpăm fără gol, dar în repriza a doua au marcat. Dar am avut şi noi ocazii, puteam să marcăm. Cred că am avut şi un penalty. Jocul n-a fost cel pe care voiam să-l facem în această seară. Scorul dovedeşte că ai au fost mai buni. Nu cred că am fost mai relaxaţi, atât am putut în momentul ăsta. Noi ne-am propus să terminăm grupa pe primul loc, deci nu se pune problema de relaxare”.

 

Afla mai multe despre: mihai balasaeuropa leaguedenis alibec 

viewscnt
Articole similare