Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Balaure după euro-golul marcat în poarta lui Caparco: ”Golul e pentru Alex Ioniţă. M-a ajutat enorm...”

Balaure după euro-golul marcat în poarta lui Caparco: ”Golul e pentru Alex Ioniţă. M-a ajutat enorm...”

Astra Giurgiu

Comentarii

Silviu Balaure a reuşit cel mai spectaculos gol al meciului dintre Concordia Chiajna şi Astra Giurgiu. Fotbalistul Astrei a avut un mesaj special pentru prietenul său, Alex Ioniţă, fostul coechipier de la Astra.

”Aveam mare nevoie de acest gol deoarece nu marcasem deloc. Cred că am prins încredere şi voi marca mai des de acum încolo. I-am promis lui Alex (n.r Ioniţă) că-i voi dedica un gol. M-a ajutat foarte mult, dar nu pot să vă dau mai multe detalii. Povestesc în fiecare seară cu el despre echipa naţională şi sper să ajungem amândoi acolo. Alex a fost supărat pentru înfrângerea CFR-ului şi pentru că nu a jucat, dar eu cred mult în el şi sper că-şi va reveni rapid.  Noi, la cum am jucat azi nu aveam cum să primim gol, am reuşit să şi marcăm de trei ori şi sperăm să o ţinem tot aşa.” a mărturisit Balaure la finalul partidei, la microfonul Telekom Sport

Astra Giurgiu a învins, vineri, cu scorul de 3-0 (0-0), formaţia Concordia Chiajna, în primul meci al etapei a VI-a a Ligii I. În minutul 73, instalaţia de nocturnă de pe stadionul din Chiajna s-a stins. Partida s-a reluat după o întrerupere de zece minute.

Afla mai multe despre: liga 1astra giurgiusilviu balaure 

viewscnt
Articole similare