Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Băluţă, traumatizat de FC Botoşani: ”Am amintiri neplăcute din cauza asta”

Băluţă, traumatizat de FC Botoşani: ”Am amintiri neplăcute din cauza asta”

Superliga

Comentarii

Formaţia FC Botoşani a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa CSU Craiova, într-un meci din etapa a XIX-a a Ligii I.

Universitatea Craiova nu a reuşit niciodată să bată la Craiova, iar asta îi provoacă amintiri neplăcute lui Băluţă, care a declarat la Telekom Sport că ”este dureros că niciodată nu am reuşit să învingem aici”.

”Este o înfrângere care mă doare pe mine personal, cred că şi pe colegii mei, noi nu am venit aici să luăm un puct, am venit să luăm toate cele trei puncte. 

Am vorbit înaintea partide că ei joacă foarte tare la început, sunt foarte agresivi, apoi a venit şi golul marcat de Miron, care a complicat şi mai mult jocul”, a declarat Băluţă la Telekom Sport.

Referitor la golul marcat din offside Băluţă a spus: ”Nu mai contează că acum meciul s-a terminat, prima repriză a fost a lor, noi ne-am trezit prea târziu aşa că plecăm acasă fără vreun punct. 

Acesta e jocul lor, agresivi, au stat foarte bine în teren, la noi a fost, aşa... o zăpăceală, am încercat să jucăm cu minge lungă, ceea ce nu e bine pentru că noi suntem jucători mici în atac.E dureros că niciodată nu am reuşit să învingem aici, am amintiri neplăcute din cauza asta”, a mai spus Băluţă la Telekom Sport.

Bilete-pariuri.ro, cel mai noi site de Pariuri SportivePonturi PariuriBilete Castigatoare. Aici poti urmari cele mai de succes Ponturi Pariuri din cadrul sectiunii Biletul Zilei.

Afla mai multe despre: universitatea craiovabalutaliga 1,  

viewscnt
Articole similare