Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bănăţenii ştiu cum vor câştiga cu Dinamo etapa viitoare: "La noi acasă e mai mult noroi. Sigur ne vom descurca mai bine"

Bănăţenii ştiu cum vor câştiga cu Dinamo etapa viitoare: "La noi acasă e mai mult noroi. Sigur ne vom descurca mai bine"
Comentarii

CFR Cluj, liderul Ligii I, a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa ACS Poli Timişoara, într-un meci din etapa a XXI-a a Ligii I.

După meci, bănăţenii au recunoscut superioritatea adversarului. Cătălin Straton a avut şi o declaraţie bizară cu privire la meciul de etapa viitoare cu Dinamo. 

"CFR a fost mult mai bună decât noi. Nu s-a pus problema învingătoarei. Îi felicit şi sper să câştige campionatul. Vom încerca să batem Dinamo acasă, pentru a termina anul cu o victorie. Nu vreau să vorbesc despre problemele financiar. Soljic a fost unul dintre liderii echipei, a ţinut vestiarul anul trecut. A făcut greşeli omeneşti, neintenţionate. Sigur vom juca mai bine cu Dinamo. La noi acasă e mai mult noroi şi ne vom descurca mai bine" - a spus Cătălin Straton la Telekom Sport. 

"A fost un meci de luptă, dar ei au fost mai concreţi decât noi. O victorie meritată. Ştiam că sunt redutabili la fazele fixe. Pur şi simplu cornerul a fost executat perfect, iar reluarea la fel. N-aveam ce să facem. Arbitrajul a fost impecabil astăzi. Soljic a avut evoluţii bune cât timp a jucat la Timişoara. Greşelile cu FCSB l-au costat. Nu a făcut ceva din ce s-a speculat" - a spus Cătălin Doman la Telekom Sport. 

Afla mai multe despre: stratondomanpoli timisoaracfr clujdinamo 

viewscnt
Articole similare