Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Banderola de la FCSB atârnă greu pe mâna oricărui jucător, este de părere Mirel Rădoi. Pe cine vede potrivit să fie căpitat

Banderola de la FCSB atârnă greu pe mâna oricărui jucător, este de părere Mirel Rădoi. Pe cine vede potrivit să fie căpitat

Superliga

Comentarii

Banderola de la FCSB nu poate sta pe mâna unui jucător atât de capricios precum Alibec, este părerea lui Rădoi. Acesta şţie cine ar trebui să fie căpitanul roş-albaştrilor.

Mirel Rădoi a fost de 61 de ori căpitanul Stelei, echipă pentru care a jucat timp de opt sezoane. Din postura liderului înnăscut, îi este greu să înţeleagă cum a fost ales Alibec căpitan al actualei echipe roş-albastre.

”Eu cred că s-a considerat o responsabilizare mai mare a lui Alibec, dar în acelaşi moment s-a creat o problemă în vestiar. Eu cred că unicul poate să fie Pintilii. E singurul care poate aduce echilibru echipei. E singurul care poate ţine un discurs impunător în vestiar fără a injura a da din mâini şi a da cu pumnul în masă. Eu cred că atunci nu s-a făcut neapărat un bine lui Alibec cât un rău echipei şi lui Pintilii”, a declarat Mirel rădoi la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbliga 1steauamirel radoialibecpintilii,  

viewscnt
Articole similare