Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Bani mulţi!”. Mihai Stoica, uluit de un transfer făcut de Rapid. Ce l-a surprins pe oficialul FCSB | EXCLUSIV

”Bani mulţi!”. Mihai Stoica, uluit de un transfer făcut de Rapid. Ce l-a surprins pe oficialul FCSB | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Florent Hasani (26 de ani) a fost primul transfer anunţat de Rapid în această perioadă de mercato. Însă Mihai Stoica este uşor sceptic cu privire la sosirea în România a ofensivului kosovar, pentru care consideră că s-au plătit ”bani mulţi”.

Rapid a reuşit un transfer important şi l-a luat pe Florent Hasani, cel mai bun marcator al campionatului din Albania, în sezonul trecut.

Jucătorul kosovar a fost anunţat deja oficial şi poate fi o achiziţie extrem de importantă pentru giuleşteni în a doua parte a sezonului.

Mihai Stoica, surprins de un transfer făcut de Rapid: ”Bani mulţi!”

Dar Mihai Stoica a observat un aspect negativ din istoricul carierei lui Florent Hasani, faptul că acesta nu a avut o constanţă în ceea ce priveşte eficienţă în faţa porţii adverse.

Dacă în ultimele două sezoane, kosovarul a marcat la foc automat, în precedentele stagiuni a fost extrem de ineficace când vine vorba de goluri.

”M-am uitat la Hasani şi am văzut ce a jucat şi unde a jucat. A avut sezoane cu 0 goluri, a jucat prin Ungaria. Era cu 10 goluri golgheterul Albaniei. Aşa, şi? Bani mulţi!”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

De asemenea, oficialul celor de la FCSB a observat că aceleaşi probleme le-a avut în anumite perioade din carieră şi Marko Dugandzic, fostul golgheter al celor de la Rapid.

”Ştii câte goluri a avut Dugandzic, care a zis că nu vine la FCSB, deşi nu l-a chemat nimen? La Osijek are 0 goluri, 0! 

La Botoşani i-a prins bine clima la Botoşani, la Sochi s-a întors, la CFR n-a existat, iar la Rapid ne-a dat peste cap pe toţi. E golgheterul campionatului şi nu mai e la noi de când era cald afară”, a completat expertul Orange Sport.

În perioada în care a fost la KF Tirana, Florent Hasani a marcat 29 de goluri şi a oferit 11 assist-uri în 62 de partide, ceea ce înseamnă o medie de aproape un gol la două meciuri.

Astfel, în sezonul 2022-2023, atacantul lateral dreapta a marcat 16 goluri în 34 de meciuri, în timp ce în prima parte a stagiunii 2023-2024, a reuşit 10 goluri în 16 meciuri.

Între timp, Dan Şucu a mai rezolvat un transfer la Rapid. A adus încă un kosovar: pe Ermal Krasniqi, de la CFR Cluj.

Afla mai multe despre: rapidflorent hasanifcsbmihai stoica 

viewscnt
Articole similare