Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bani şi un campion mondial. PSG face totul pentru a-l transfera definitiv pe Icardi: ofertă greu de refuzat pentru Inter

Bani şi un campion mondial. PSG face totul pentru a-l transfera definitiv pe Icardi: ofertă greu de refuzat pentru Inter

PSG

Comentarii

PSG şi Inter se vor aşeza la masa negocierilor pentru transferul lui Mauro Icardi (27 de ani). Argentinianul e dorit definitiv la Paris, după ce a fost împrumutat pentru acest sezon. Campioana Franţei rămâne fără Edinson Cavani, care va pleca liber de contract, dar îl are pe Icardi ca variantă foarte bună de înlocuire. Leonardo, directorul sportiv al PSG, a pus la cale un plan.

În contractul dintre Inter şi PSG există o clauză de cumpărare definitivă a lui Mauro Icardi, de 70 de milioane de euro. PSG nu vrea să plătească atât şi, deşi şi-l doreşte pe Icardi, vrea să obţină o reducere de preţ. Gazzetta dello Sport scrie că Leonardo, directorul sportiv al francezilor, e gata să-l ofere la Inter pe Julian Draxler, germanul care nu mai intră în planurile conducerii şi ale antrenorului. Astfel, PSG ar vrea să obţină o scădere cu 20 de milioane de euro a sumei de transfer a lui Icardi.

De asemenea, Thomas Meunier sau Layvin Kurzawa, alţi fotbalişti care rămân fără contract în vară, pot intra în tranzacţia dintre PSG şi Inter. Contractul lui Draxler cu PSG expiră în vara lui 2021, dar acesta nu mai face parte din proiectul parizienilor. Bappe Marotta şi Ausilio, oficialii Interului, studiază atent varianta Thomas Meunier, care se spune că e dorit de Borussia Dortmund.

În vârstă de doar 26 de ani, Draxler, campion mondial cu Germania în 2014, s-a transferat la PSG la începutul lui 2017, dar în acest sezon a jucat doar 1.121 de minute în  19 meciuri din toate competiţiile. Chiar şi aşa, a reuşit să livreze şapte pase de gol. Crescut la Schalke 04, Julian Draxler a fost cumpărat de PSG de la Wolfsburg cu 36 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: interpsgicardidraxler 

viewscnt
Articole similare