Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Banii nu mai contează pentru mine!” Marius Şumudică, prima reacţie după interesul celor de la Petrolul

„Banii nu mai contează pentru mine!” Marius Şumudică, prima reacţie după interesul celor de la Petrolul

Fotbal intern

Comentarii

Marius Şumudică este liber de contract după despărţirea de turcii de la Gaziantep.

Marius Şumudică a oferit prima reacţie după interesul venit din partea celor de la Petrolul

În acest context, s-a tot vorbit despre o posibilă revenire în Superliga României, iar destinaţia cea mai vehiculată este Petrolul Ploieşti, club aflat în play-out-ul Superligii. Marius Şumudică a oferit o reacţie şi a spus clar că ar semna cu orice club din România atât timp cât acea formaţie ar oferi siguranţă şi un proiect serios.

„În momentul de faţă, să fiu sincer, nu mai contează banii pentru mine. Să fiu sincer, e doar plăcerea de a antrena. E clar că nu vin de pe stradă şi nu o să accept niciodată să-mi dai 5.000, 7.000 sau ceva de genul ăsta. N-o s-o fac niciodată. Nu se pune problema…

Dar dacă ajungi cu mine la o înţelegere, să văd că există un proiect ok, că vrei să facem performanţă, restul nu mai contează. Din punct de federe financiar sunt ok, m-am realizat, mi-a ajutat Dumnezeu…

Eu îmi doresc foarte mult să plec iarăşi în străinătate. Să fiu sincer, îmi doresc foarte mult. Deja am contacte. În Turcia o să-mi fie destul de greu să mă întorc, dar cu siguranţă dacă cineva va începe rău mă vor suna.

Cred că Turcia mi se potriveşte, sunt un tip efervescent, câştig oamenii, dar ei trec de la o stare la alta imediat. Azi eşti rege, mâine eşti vai mama ta. Eşti un nimeni, dacă ai pierdut un meci. Dar eu cred că voi pleca iar în Golf. La ce contacte am în momentul de faţă...”, a spus Marius Şumudică.

Marius Şumudică ar antrena şi în România, dar cu o condiţie

„Şi în România aş semna, dacă ar fi un proiect ok, de la vară să mă angrenez într-un proiect ok, partea materială ar fi pe plan secundar. Nu m-ar interesa. Dar nu m-aş duce la o echipă la care să am cinci spectatori în tribună sau ceva de genul ăsta. Nu…

M-aş duce la o echipă care îşi doreşte performanţă, care îşi doreşte să joace în cupele europene sau să se bată la campionat. Eu sunt ferm convins că, la staff-ul pe care îl am, cât este de pregătit, dacă aş lucra la o echipă din primele şase, m-aş bate până la final la campionat.

Mă bazez pe valoarea campionatului intern, care e foarte scăzută. Nu este mare diferenţă între echipe”, a spus Marius Şumudică, potrivit Fanatik.

 

Afla mai multe despre: marius sumudicapetrolulsuperliga 

viewscnt
Articole similare