Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona îi dă lovitura de graţie lui PSG. A pus pe masă o ofertă excelentă pentru unul dintre cei mai importanţi jucători

Barcelona îi dă lovitura de graţie lui PSG. A pus pe masă o ofertă excelentă pentru unul dintre cei mai importanţi jucători
Comentarii

Pentru a nu intra în vizorul celor de la FIFA, PSG este nevoită să se despartă de oparte dintre jucători. Totul se trage de la transferul lui Neymar. După ce au plătit 222 de milioane de euro în schimbul brazilianului, şefii clubului sunt obligaţi acum să mai şi vândă pentru a evita problemele legate de fair-play-ul financiar.

Astfel, site-ul ParisFans scrie că Angel Di Maria este foarte aproape de a semna cu FC Barcelona. După venirea lui Neymar şi a lui Mbappe, argentinianul n-a mai evoluat la fel de mult ca-n sezoanele anterioare, astfel că vrea să plece. Catalanii au pregătit o ofertă de 45 de milioane de euro pentru Di Maria. 

  • 18 meciuri, 4 goluri şi 6 pase decisive a strâns Angel Di Maria în acest sezon la PSG
  • Di Maria este cotat la 40 de milioane de euro de site-ul transfermarkt.com

După patru ani petrecuţi la Real Madrid, Angel Di Maria a plecat la Manchester United, în 2014. Un an mai târziu, mijlocaşul argentinian a fost cumpărat de PSG cu 63 de milioane de euro.

 

Afla mai multe despre: di marianeymarpsgmbappefc barcelonaargentinamanchester united 

viewscnt
Articole similare