Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Barcelona vrea să "scape" de Philippe Coutinho. Catalanii vor neapărat să îl vândă pe mijlocaşul brazilian

Barcelona vrea să "scape" de Philippe Coutinho. Catalanii vor neapărat să îl vândă pe mijlocaşul brazilian

FC Barcelona

Comentarii

Barcelona vrea să îl vândă urgent pe Philippe Coutinho înainte ca aceştia să îi mai ofere lui Liverpool bani.

Barcelona vrea să îl vândă urgent pe Coutinho

Barcelona vrea să se despartă de Coutinho cât mai repede. Mijlocaşul brazilian îi poate costa pe catalani câteva milioane dacă acesta ar mai rămâne la gruparea de pe Camp Nou.

Conform celor de la SPORT, Barcelona se grăbeşte să îl vândă pe Philippe Coutinho pentru a nu le mai da celor de la Liverpool 20 milioane de euro, conform unei clauze din contractul pe care aceştia l-au făcut în 2018, atunci când Barcelona a achitat suma de 145 milioane de euro pentru mijlocaşul de 28 de ani. 

Dacă Coutinho va ajunge la 100 de apartiţii în tricoul echipei de pe Camp Nou, atunci Barcelona va trebui să îi achite lui Liverpool suma promisă, conform contractului, iar costurile pentru brazilian ar ajunge la 165 milioane de euro. O sumă foarte mare pentru un jucător care nu a confirmat şi care a strâns pentru Barca 88 de apariţii în care a marcat 23 de goluri şi a oferit 14 assist-uri.

Coutinho a venit în ianuarie 2018, iar de atunci acesta a mai fost împrumutat la Bayern timp de un an în sezonul 2019/2020. Pentru echipa din Munchen, brazilianul a jucat 38 de meciuri în care a marcat de 11 ori şi a oferit 9 pase de gol.

Philippe Coutinho este evaluat la 60 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: philippe coutinho barcelona 

viewscnt
Articole similare