Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a spus-o clar şi răspicat. Cine crede că este adevărata Steaua şi ce argument are

Basarab Panduru a spus-o clar şi răspicat. Cine crede că este adevărata Steaua şi ce argument are

Superliga

Comentarii

Problema echipei care este continuatoarea Stelei 1986 i-a divizat atât pe suporteri, cât şi pe jucătorii care au evoluat pentru Steaua sau pentru FCSB. Basarb Panduru şi-a exprimat clar opinia despre această întrebare.

Gigi Becali a rămas fără marca Steaua după o decizie dată în decembrie 2014 de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Ulterior, printr-o decizie a Curţii de Apel Bucureşti, i s-a interzis să folosească şi denumirea Steaua. A fost momentul în care suporterii, dar şi foştii jucătorii s-au divizat. Unii foşti fotbalişti, în mare parte din generaţiile recente, susţin că FCSB este continuatoarea echipei care a câştigat Cupa Campionilor Europei.

Alţii, în frunte cu Marius Lăcătuş, consideră că palmaresul Stelei a rămas la Clubul Sportiv al Armatei în momentul în care instanţele din România au decis că marca şi denumirea trebuie să revină în curtea Ministerului Apărării. De aceeaşi părere este şi Basarab Panduru, unul dintre cei mai buni jucători ai Stelei de după Revoluţie:

”Eu cred că Steaua este cea care are Cupa Campionilor, adică cea din liga a patra. FCSB are în palmares Cupa Campionilor? Nu, deci Steaua este cea din liga a patra, care sper să promoveze în liga a treia şi tot aşa”, a declarat Basarab Panduru pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: fcsbsteaualiga 1basarab panduru 

viewscnt
Articole similare