Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru a tras concluzia după egalul liderului cu Sepsi: „Trebuie să plece de la FCSB!” | EXCLUSIV

Basarab Panduru a tras concluzia după egalul liderului cu Sepsi: „Trebuie să plece de la FCSB!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Basarab Panduru este de părere că Florinel Coman, jucător esenţial la FCSB, trebuie să facă pasul în străinătate.

Basarab Panduru ştie ce jucător de la FCSB trebuie să plece la finalul sezonului

Fostul internaţional a analizat parcursul lui Florinel Coman din ultimele sezoane şi a tras o concluzie. Acesta este cel mai bun moment pentru extrema de la FCSB să plece într-un campionat din străinătate.

De altfel, starul liderului din Superligă a ajuns la un acord cu un club din Qatar, care este dispus să plătească clauza de reziliere în valoare de 5 milioane de euro. Pandi nu crede că e o problemă nivelul modest al campionatului din Qatar, ci pune accentul pe factorul financiar în toată această ecuaţie.

„Eu cred că Florinel Coman trebuie să plece. În 2019-2020 are un sezon bunicel, cu 2.200 de minute. Probabil că voia atunci să plece, n-a plecat şi uite ce a urmat. O ia în jos imediat, 1.500 de minute, apoi cu tot cu accidentare, 890 de minute.

În momentul ăla unde e Coman? Nu mai e niciunde! Nimeni nu oferă nimic pe el, nici măcar 3 milioane. Anul trecut este deja pregătit, iar anul ăsta ajunge la 2.500 de minute şi 18 goluri. Cred că trebuie să plece.

La noi e vorba de bani. La sfârşitul carierei, toată lumea te întreabă câţi bani ai făcut, nu contează ca e Qatar sau alt campionat”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport

  • 6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florinel Coman, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: basarab pandurufcsbflorinel coman 

viewscnt
Articole similare