Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru i-a propus lui Gigi Becali o soluţie inedită pentru ofensiva FCSB-ului. ”Nu este mai normal aşa?” | EXCLUSIV

Basarab Panduru i-a propus lui Gigi Becali o soluţie inedită pentru ofensiva FCSB-ului. ”Nu este mai normal aşa?” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Andrea Compagno a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali după înfrângerea cu Rapid din campionat (1-2), iar finanţatorul FCSB-ului a anunţat indirect că Andrea Compagno nu va mai avea loc în primul 11.

Golgheterul FCSB-ului din sezonul trecut nu traversează deloc o perioadă bună, iar Gigi Becali pare că şi-a pierdut răbdarea cu jucătorul în schimbul căruia i-a plătit 1.500.000 de euro lui Adrian Mititelu în vara trecută. În stagiunea actuală, Compagno a marcat doar patru goluri în 14 meciuri, iar în derby-ul cu Rapid a fost schimbat la pauză, după o prestaţie neconvingătoare.

Basarab Panduru îl propune pe Coman pentru postul de vârf

”Încearcă cu toată lumea (n.r. Gigi Becali), doar cu Compagno nu. Până la urmă, mă gândeam astăzi, dacă tot încerci să joci cu Băluţă sau cu Rotariu vârf, nu este mai normal să joci cu Florinel Coman vârf şi în stânga cu Tavi Popescu? Nu vine înapoi Florinel, stă acolo, joacă cum vrea şi îl câştigi şi pe Octavian Popescu pe stânga, unde a jucat cel mai bine”, a spus Basarab Panduru, în exclusivitate pentru Orange Sport.

  • ”O să joace Djokovic. Miculescu în atac şi Djokovic la mijloc. Asta e echipa, ca să o ştie lumea. Ca să ştie şi antrenorii, că divulg secretele”, a declarat Gigi Becali, luni, la Palat.

FCSB va primi vizita lui FCU Craiova 1948 duminică, pe 12 noiembrie, de la 21:00. Meciul va fi transmis în direct pe Orange Sport 1.

 

Afla mai multe despre: fcsbsuperligăflorinel coman 

viewscnt
Articole similare