Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Basarab Panduru, spumos după ce a aflat comisionul primit de impresarul lui Radu Drăguşin: „Cum poate să fie altcumva?!” | EXCLUSIV

Basarab Panduru, spumos după ce a aflat comisionul primit de impresarul lui Radu Drăguşin: „Cum poate să fie altcumva?!” | EXCLUSIV

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin s-a transferat la Tottenham în schimbul a 30 de milioane de euro, incluzând bonusurile, de la Genoa.

Basarab Panduru a oferit o reacţie spumoasă în momentul în care a aflat comisionul încasat de Florin Manea, impresarul lui Radu Drăguşin

După ce mutarea s-a materializat, de câştigat au avut şi impresarii lui Radu Drăguşin. Florin Manea, omul care l-a sprijinit şi l-a sfătuit pe fundaş de-a lungul carierei, a încasat undeva la 1,8 milioane de euro, din totalul 3 de milioane de euro încasat drept comision.

Basarab Panduru nu a fost încântat de situaţie, considerând că fotbaliştii ar trebui să fie pe primul plan, chiar şi atunci când vorbim de aspectul financiar.

Dan Udrea: „Comisionul agenţilor a fost 3 milioane de euro. Din aceşti 3 milioane de euro, Florin Manea ia 1,8 milioane de euro, iar ceilalţi 2 colaboratori ai lui Manea, 2 italieni, primesc şi ei 1,2 milioane de euro. Cum vi se pare?”

Basarab Panduru: „Jucătorul are salariu mai mic decât comisionul agenţilor. Este excelent (n.r. ironic), cum poate să fie altcumva?! Înseamnă că tragi de la jucător banii ăştia. Bravo lor dacă reuşesc să câştige 3 milioane de euro comision, ce să mai spun. Chiar sunt buni.”

Antrenorul lui Drăguşin de la juniori a dat verdictul: „Va fi cel mai bun fundaş central din lume!”

Iulian Stavrică, îndrumătorul fundaşului din perioada junioratului, a vorbit în exclusivitate pnetru Orange Sport despre perioada de început a internaţionalului român şi a dat un verdict foarte optimist.

„Eşti mândru, normal, că e munca ta de atâţia ani de zile. De la 7 ani de când l-am descoperit. Când a venit el în 2009 la Sportul Studenţesc a fost o selecţie foarte riguroasă, nu pe pile sau relaţii cum se mai face. Şi atunci a apărut şi Radu, un copil timid cu vreo 20 cm mai mare decât toţi ceilalţi ai grupei.

Nu am crezut că este născut în 2002.(n.r. Drăguşin a pus condiţie să vină şi antrenorul lui la Regal) Din discuţiile care au fost au vrut să-l dea afară pe Radu şi au intervenit părinţi şi până la urmă a fost păstrat. Ca model îl are pe Sergio Ramos de mic. Când l-am văzut, i-am şi zis că are calităţile lui. Aveam o chestiune vorbită cu părinţii.

Dacă îi prindeam pe la McDonalds, nu îi mai primeam pe juniori la antrenamente. Şi fugeau când auzeau de aşa ceva. Sunt sigur că Drăguşin va ajunge cel mai bun fundaş central din lume. Cel mai bun!”, a declarat Iulian Stavrică pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: tottenhampremier leagueradu dragusin 

viewscnt
Articole similare