Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bătaie generală la vestiare, după derby-ul United-City! Mourinho a declanşat scandalul! S-au împărţit pumni între jucători

Bătaie generală la vestiare, după derby-ul United-City! Mourinho a declanşat scandalul! S-au împărţit pumni între jucători

Premier League

Comentarii

Manchester City a câştigat fără drept de apel derby-ul cu Manchester United, iar Mourinho n-a suportat modul în care ”cetăţenii” s-au bucurat la finalul jocului de pe Old Trafford. Au fost scene şi imagini greu de privit între fotbaliştii celor două formaţii.

Portughezul a mers în vestiarul oaspeţilor şi le-a atras atenţia asupra modului jignitor în care sărbătoreau succesul. Muzica din boxe răsuna la maximum, iar fotbaliştii cântau de zor. ”Învăţaţi să vă bucuraţi frumos după un derby”, le-ar fi spus Mourinho, care a fost luat în primire chiar de Ederson, conaţionalul său.

Cei doi şi-au aruncat cuvinte dure în portugheză, iar apoi lucrurile au scăpat de sub control. Fotbaliştii au ieşit din cabine şi şi-au împărţit câţiva pumni serioşi până la intervenţia forţelor de ordine.

În urma conflictului, Mikel Arteta, antrenorul secund al lui City, s-a ales cu o tăietură în zona ochiului.

Afla mai multe despre: unitedcityscandalbataiemourinhoguardiola,  

viewscnt
Articole similare