Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen are antrenor! Prima declaraţie a lui Heynckes: ”Ştiu cum să corectez erorile de aici”

Bayern Munchen are antrenor! Prima declaraţie a lui Heynckes: ”Ştiu cum să corectez erorile de aici”

Bayern Munchen

Comentarii

Noul tehnican al echipei Bayern Munchen, Jupp Heynckes, a răspuns criticilor care îl conisderă nepotrivit la campioana Germaniei, deoarece nu a mai antrenat de patru ani, afirmând că fotbalul nu s-a schimbat în acestă perioadă.

"Unii sunt sceptici pentru că nu am mai antrenat de patru ani. Dar fotbalul nu a fost bulversat în acest trimp, chiar dacă au apărut noi cluburi bogate. Mai am puţină experienţă şi am vzăut destule meciuri, inclusiv cele ale Realului lui Zidane, care este un model de urmat. În ultimii opt ani, erau jucători importanţi, ca Schweinsteiger, Lahm... Au plecat şi obiectivul meu este de să găsesc alţii pe care să mă bazez. De asemenea, trebuie să le redau încrederea. Muller sau Alaba nu au jucat la nivelul lor, dar ştiu cum să corectez asta", a declarat Heynckes, potrivit lequipe.fr.

Preşedintele lui Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, spune că Heynckes va oferi timp conducerii clubului pentru a găsi antrenorul potrivit pentru viitor.

"Este antrenorul ideal penru această situaţie. Cunoaşte tot clubul şi are încă energie. Asta ne va da timp să lucrăm bine pentru a găsi antrenorul viitorului nostru, la vară", a spus Rummenigge.

Jupp Heynckes, în vârstă de 72 de ani, a fost numit antrenor la Bayern Munchen până la finalul sezonului, în locul italianului Carlo Ancelotti, a anunţat, vineri, clubul bavarez.

Heynckes a reuşit ultima performanţă majoră din istoria grupării bavareze, în 2013, când a câştigat "tripla" campionat, Cupa Germaniei, Liga Campionilor. După acest succes, tehnicianul german s-a retras din activitate, fiind înlocuit de Pep Guardiola.

Anterior, Heynckes a condus de trei ori pe Bayern în cariera sa, între 1987 şi 1991, în 2009 o scurtă perioadă, şi între 2011 şi 2013. În palmaresul germanului figurează trei titluri naţionale cu Bayern şi două trofee ale Ligii Campionilor, primul fiind reuşit la conducerea tehnică a formaţiei Real Madrid, în 1998.

Afla mai multe despre: heynckesbayern munchengermaniabundesliga 

viewscnt
Articole similare