Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care Alibec nu vrea să semneze cu FCSB: "Să mulţumească. Dacă nu plângeau ele, rămânea la jocurile pe calculator"

Becali a dezvăluit motivul incredibil pentru care Alibec nu vrea să semneze cu FCSB: "Să mulţumească. Dacă nu plângeau ele, rămânea la jocurile pe calculator"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a vorbit despre campania de transferuri pe care o pregăteşte la FCSB, inclusiv despre interesul pentru Denis Alibec.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Trecut pe la FCSB în urmă cu şapte sezoane, Denis Alibec era dorit de Gigi Becali la FCSB. Însă latifundiarul din Pipera a dezvăluit că atacantul ezită să semneze cu campioana României în urma presiunilor mamei sale, care a fost dezamăgită de felul în care a fost tratat fiul său de Gigi Becali în iulie 2018.

"Alibec a zis că, atunci când a plecat de la noi, au plâns mama lui şi bunica lui. Cică a plecat cu scandal, eu nici nu mai ţin minte, dar i-am transmis şi eu că ar trebui să mulţumească.

Pentru că au plâns mama şi bunica, apoi şi-a revenit. Aţi văzut la antrenamente, a slăbit, altfel... Dacă nu plângeau ele, o ţinea Alibec numai cu jocurile pe calculator" , a declarat Gigi Becali.

Denis Alibec a evoluat la FCSB din ianuarie 2017 până în iulie 2018, perioadă în care a marcat 12 goluri şi a oferit 10 pase decisive în cele 42 de meciuri jucate pentru roş-albaştri.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: alibecfcsb 

viewscnt
Articole similare