Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali l-a distrus în direct: "Parcă a uitat fotbalul! Dacă putem să renunţăm la el, renunţăm!" Jucătorul care a tras "ultimul cartuş" la Iaşi

Becali l-a distrus în direct: "Parcă a uitat fotbalul! Dacă putem să renunţăm la el, renunţăm!" Jucătorul care a tras "ultimul cartuş" la Iaşi

Superliga

Comentarii

FCSB se pregăteşte de o nouă iarnă agitată cu multe schimbări la nivelul lotului. Gigi Becali e dezamăgit de mai mulţi jucători, chiar dacă echipa s-a impus în partida de la Iaşi, scor 2-1.

Florinel Coman a fost criticat public de Becali, însă jucătorul care iese cel mai şifonat după meciul de la Iaşi e atacantul Raul Rusescu, despre care patronul FCSB spune că ar putea fi pus pe liber chiar în iarnă, dacă se va găsi o portiţă în contractul său.

Rusescu a fost titular cu Poli, dar a fost schimbat la pauză, deşi a ratat cea mai mare ocazie a primei reprize.

"Sunt dezamăgit de Rusescu. Ce să mai... Parcă a uitat fotbalul. Să vedem dacă renunţăm la el. Avem contract. Dacă putem să renunţăm la el, renunţăm. L-am luat să ne ajute, dar dacă el le pierde pe toate, nu câştigă un duel, ce să facem... Cu siguranţă o să luăm un atacant, ne trebuie. Daca ia Gnohere roşu, n-avem atacant. Nu e caviar, sunt icre de ştiucă. Nu ne ajută", a spus Becali la ProX.

VIDEO - Ocazia ratată de Rusescu în finalul primei reprize


 

Afla mai multe despre: fcsbbecalirusescu 

viewscnt
Articole similare