Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali s-a răzgândit. Un jucător pus iniţial pe lista neagră, anunţat titular la returul cu Rapid Viena. Care e situaţia lui Zlatinski

Becali s-a răzgândit. Un jucător pus iniţial pe lista neagră, anunţat titular la returul cu Rapid Viena. Care e situaţia lui Zlatinski

Superliga

Comentarii

FCSB a pierdut manşa tur a play-off-ului Europa League cu Rapid Viena, scor 1-3, însă patronul vicecampioanei e în continuare convins că echipa va ajunge în faza grupelor.

Şi anunţă deja că Lucian Filip are şanse mari să fie titular la retur, asta deşi joi seară era decis să-l pună pe liber pe mijlocaş, după transferul lui Zlatinski.

Totuşi, cum bulgarul nu a putut fi trecut pe lista UEFA pentru meciul cu Rapid Viena, Lucian Filip are şanse mari să rămâă la FCSB şi chiar să fie titular, în condiţiile în care Becali consideră că echipa nu are soluţii în zona mijlocaşilor centrali.

"Nu cred că o să mai plece niciun jucător. Filip cred că e o soluţie, că n-ai cu cine să joci la Bucureşti. Noi trebuie să marcăm goluri, dar ne trebuie şi un mijloc foarte bun, să recupereze mingi.

Pintilii a recuperat de 4-5 ori. Aia ştie Filip foarte bine să facă... să fure mingea. Nu m-am gândit cum o să arate mijlocul. O să vorbim şi cu Dică, să spună ideile lui, eu o să fiu de acord cu ce zice el [...]

Zlatinski va fi la antrenament, dar nu ştiu când va juca. Cu Viitorul vom face multe schimbări. Cei care vor fi titulari cu Rapid la retur, nu vor juca şi cu Viitorul. Moruţan m-a dezamăgit. De Man nu pot să spun nimic. Aşa se întâmplă, el are o cădere. E normal"
, a declarat Gigi Becali la ProX.

Afla mai multe despre: becalifcsbfiliptransferrapid vienazlatinski 

viewscnt
Articole similare