Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali se bagă din nou peste Dică! El este jucătorul ca va juca din primul minut la returul cu Plzen

Becali se bagă din nou peste Dică! El este jucătorul ca va juca din primul minut la returul cu Plzen

FCSB

Comentarii

După modelul Alibec, patronul roş-albaştrilor se impune din nou în faţa antrenorului, iar Cătălin Golofca va fi titular în meciul din Europa League contra cehilor de la Plzen.

Mijlocaşul intrat în dizgraţia managerului sportiv, MM Stoica, are şanse mici să mai rămână la FCSB şi din iarnă. Chiar dacă este dorit cu insistenţă să revină la FC Botoşani, Golofca nici nu vrea să audă. Anamaria Prodan, agentul acestuia a purtat în ultima perioadă mai multe discuţii cu echipe din străinătate, în acest moment existând o ofertă concretă de la o echipă din Coreea de Sud.

Dacă pe Alibec l-a forţat în returul cu Beer Sheva, de data asta îl expune pe Golofca, pe care l-ar urmări o formaţie din Coreea de Sud. Asiaticii trebuie să-l vadă pe jucător într-un meci şi, cum în campionat nu mai are loc nici pe banca de rezerve, el va fi arătat în Europa.

Gigi a plătit 400.000 de euro când l-a cumpărat pe Golofca de la Botoşani şi acum speră c-o să recupereze suma investită, acelaşi calcul pe care şi-l face şi în cazul lui Alibec. Preţul lui Golofca ar trebui să fie mai mare acum decât valoarea de achiziţie, întrucât moldovenii au păstrat procente din drepturile asupra fotbalistului, deci suma va fi împărţită.

Afla mai multe despre: gigi becalidicasteauafcsbcatalin golofcacoreea de sudoferta 

viewscnt
Articole similare