Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Becali: "Ungurii sunt disperaţi să ia campionatul în Centenarul României". Răspunsul CFR-ului a venit imediat

Becali: "Ungurii sunt disperaţi să ia campionatul în Centenarul României". Răspunsul CFR-ului a venit imediat

FCSB

Comentarii

Patronul FCSB a inflamat din nou apele, cu o singură zi înainte de starul oficial al sezonului de primăvară în Liga 1 şi a avut un mesaj ciudat, cu iz xenofob, pentru rivalii de la CFR.

"Ungurii sunt disperaţi să ia campionatul în Centenarul României! Cum să fie CFR campioană în centenarul României?", a spus Becali într-o intervenţie televizată la ProX. Acesta a amintit şi de afirmaţiile antrenorului dinamovist Vasile Miriuţă, care precizase că nu vrea ca FCSB să câştige titlul, iar la scurt timp a venit răspunsul oficial al CFR-ului, prin vocea preşedintelui Iuliu Mureşan. Acesta a precizat că nu înţelege unde bate patronul roş-albaştrilor şi spune că opţiunea lui Miriuţă poate fi justificată şi prin faptul că a antrenat-o pe CFR Cluj şi a rămas în relaţii foarte bune cu formaţia ardeleană.

"Care maghiari? Nu ştiu la ce se referă, nu cunosc, chiar nu ştiu şi nu mă interesează astfel de declaraţii. Noi suntem echipă din România, din Cluj, echipă ardeleană şi suntem echipă performantă, asta e cel mai important, avem şansa să terminăm pe locul întâi şi să batem şi Steaua. Miriuţă a fost antrenor la noi, suntem în relaţii bune şi mă bucur că a spus asta”, a declarat Iuliu Mireşan, citat de ProSport.

Afla mai multe despre: iuliu muresanbecalifcsbcfr cluj 

viewscnt
Articole similare