Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Belgienii ne-au făcut "incapabili", după remiza cu Irlanda de Nord

Belgienii ne-au făcut "incapabili", după remiza cu Irlanda de Nord
Comentarii

Echipa naţională a României a terminat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu naţionala Irlandei de Nord, într-un meci amical disputat la Bucureşti.

Reacţia presei din Belgia după remiza cu Irlanda de Nord

Oaspeţii au deschis scorul pe Arena Naţională, prin Reid, în minutul 7, după un contraatac pornit de la Bradley. Românii au reuşit egalarea în minutul 24, când Dennis Man a preluat în careu şi a tras puteric, învingându-l pe portarul nord-irlandez Conor Hazard. Tot Man a mai şutat odată la poartă, în minutul 38, însă George Puşcaş s-a aflat în calea balonului, blocându-l involuntar.

În repriza secundă fazele clare de gol au lipsit de partea ambelor formaţii, iar scorul final a fost egal, 1-1. Pentru România urmează amicalul de la Madrid, cu echipa Columbiei, de marţi, 26 martie.

Belgia este una dintre adversarele României din Grupa E de la EURO 2024. Motiv pentru care cei de acolo au scris despre remiza României de pe Arena Naţională.  

Presa locală a analizat evoluţia elevilor lui Edi Iordănescu, într-un articol publicat de cei de la RTBF, şi ne-au numit ”incapabili”.

"Ne imaginăm că România şi-ar fi dorit să înceapă mai bine anul 2024. Românii au primit o lecţie dură şi au fost incapabili să obţină un rezultat mai bun decât un 1-1 cu Irlanda de Nord într-un amical. O remiză cu locul 74 în lume, rezultat care cu siguranţă nu-l va mulţumi pe selecţionerul lor. Şi suntem de părere că putea fi şi mai rău. Dominantă în joc, dar incapabilă să penetreze cu adevărat defensiva Irlandei de Nord, România s-a speriat foarte devreme şi putea primi gol în minutul 7.

Luaţi pe sus încă de la început, românilor le-a luat un sfert de oră să îşi recapete simţurile, înainte să marcheze golul egalizator. De atunci, scorul nu s-a mai schimbat şi, prin urmare, România s-a încurcat încă de la începutul anului. 

N-a fost cel mai bun mod de a începe pregătirea pentru EURO, turneu care se apropie cu paşi repezi", a fost articolul publicat de belgieni. 

Toate notele după România - Irlanda de Nord! Cine a fost cel mai slab tricolor de pe Arena Naţională

Afla mai multe despre: belgianaţionala românieiremiza 

viewscnt
Articole similare