Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Benfica vrea să aducă unul dintre starurile de la echipa lui Olăroiu

Benfica vrea să aducă unul dintre starurile de la echipa lui Olăroiu
Comentarii

Brazilianul Ramires (31 de ani) nu mai este dorit de Olăroiu la Jiangsu Suning şi este dorit de Benfica, fosta sa echipă.

Ramires nu mai intră în planurile lui Cosmin Olăroiu la clubul chinez şi a fost trimis să se antreneze cu echipa de rezerve, însă Benfica încearcă să îşi salveze fostul jucător şi să îl readucă pe Estadio da Luz. De Ramires se mai interesează şi Lazio, dar conducerea lui Jiangsu a refuzat o primă ofertă a grupării din capitala italiei. 
 
Principala problemă a portughezilor este însă salariul mijlocaşului central. Cotidianul A Bola scrie că Benfica poate să îi plătească doar două milioane de euro pe an, o sumă mult mai mică faţă de ce câştigă în China. 
 
Ramires a evoluat la Benfica în sezonul 2009-2010, perioadă în care a adunat 26 de prezenţe în prima ligă din Portugalia şi patru goluri. În sezonul următor, brazilianul a fost cumpărat de Chelsea. 
 
La 10 milioane de euro este cotat în acest moment de site-ul transfermarkt.com cel care are 51 de selecţii şi patru goluri în naţionala Selecao. 
 

Afla mai multe despre: ramirescosmin olaroiujiangsubenfica 

viewscnt
Articole similare