Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Berea e cel mai bun mineral după efort maximal”. Nici măcar Ilie Dumitrescu nu i-a putut schimba părerea

”Berea e cel mai bun mineral după efort maximal”. Nici măcar Ilie Dumitrescu nu i-a putut schimba părerea

Fotbal

Comentarii

A jucat la cele mai importante echipe ale României, însă niciodată nu a ajuns niciodată la nivelul preconizat de către specialişti.

Este vorba despre fostul mijlocaş Adrian Pitu, ajuns la 48 de ani, trecut pe la Sportul Studenţesc, Rocard, Universitatea Craiova, Oţelul, FCM Bacău, Steaua (acum FCSB), considerat unul dintre cei mai tehnici jucători ai generaţiei sale.

Adrian Pitu surprinde: ”Berea e cel mai bun mineral!”

După retragere, a preferat să iasă din fenomen. Nu a ales să devină antrenor sau conducător de club. În schimb, a dorit să mai joace fotbal în sală, pe plajă sau turneele de old-boys.

Stabilit la Constanţa, locul unde a început fotbalul, Adrian Pitu, unchiul mijlocaşului Alexi Pitu, de la Bordeaux (Franţa), a povestit că mai joacă fotbal cu prietenii, la Academia ”Gheorghe Hagi”, în fiecare săptămână.

Apoi, bineînţeles, nu lipseşte ”repriza a treia”, unde berea curge din belşug. Fostul mijlocaş consideră că după un efort prelungit, cel mai bun aliment pentru refacere este berea.

O afirmaţie care l-a luat prin surprindere chiar şi pe doxatul şi apreciatul jurnalist şi om de media, Cătălin Oprişan.

Adrian Pitu explicat că erau bune şi sucurile primite de la Ilie Dumitrescu, în urmă cu mulţi ani, pe când îi era antrenor la FCM Bacău, însă nu se compară cu efectul berii.

Mă mişc, jucăm la Academie, la Gică (n.r. - Gică Hagi), de două ori pe săptămână pe jumătate de teren, în nocturnă, 11 la 11, foarte mişto.

Motoraşul (n.r. - inima) duce. Duce de sparge. După bere, după alea. Ştii că cel mai bun mineral după ce faci efort e berea. Ştiai? Da. Uite, îţi spun sincer.

Poţi să iei tu ce ne dădea Ilie (n.r. - Ilie Dumitrescu), Gatorade, Metorade, bune şi alea, dar berea - nu la doi litri - la 0,33, una-două, îţi pune mineralele la loc. După efort maximal zic”, a declarat Adrian Pitu în cadrul podcastului ”Vreau să ştiu”, moderat de jurnalistul Cătălin Oprişan pe Youtube.

Afla mai multe despre: ilie dumitrescuadrian pitucatalin oprisan 

viewscnt
Articole similare