Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Big Brother, varianta Berceni. Anunţ de ultimă oră al lui Becali: "Pun camere şi microfoane! Cine comentează, pleacă"

Big Brother, varianta Berceni. Anunţ de ultimă oră al lui Becali: "Pun camere şi microfoane! Cine comentează, pleacă"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a anunţat că nu mai acceptă indisciplină la echipa sa şi că vrea să pună camere de filmat la baza de pregătire din Berceni. După meciul cu Astra a declarat că acesta e principalul motiv pentru care FCSB a pierdut titlul: lipsa disciplinei!

"Lui Dică i-am spus că am trimis deja electroniştii la baza de pregătire. O să pun camere de filmat şi microfoane ca să văd şi să aud tot. Dacă un jucător nu se comportă cum trebuie, îl dau afară din antrenament. Dau un telefon şi pleacă. Mă bag şi la disciplina echipei. Mă ocup şi de asta. O să urmăresc antrenamentele pe televizorul de la palat, că e mare. Are diagonala de 1,5 metri. Apăs pe buton şi văd tot. Îi chem pe jucători şi le zic că văd tot la antrenament, că sunt monitorizat. Dacă e vreo vociferare, dau jucătorul afară din antrenament", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Patronul a recunoscut că a greşit de multe ori în timpul acestui sezon şi că toată vina ratării titlului trebuie pusă în spatele său: "Eu sunt responsabil, pentru că am permis din cauza lui Alibec nişte lucruri la echipă. Eu sunt vinovatul că trebuia să-i las să termine cu Alibec de la început. N-am avut putere să câştigăm campionatul. O echipă care câştigă campionatul altfel apare". 

Antrenorul crede că el este cel care trebuie tras la răspundere pentru ratarea titlului: "S-au adus jucători cu mare experienţă. Şi la noi s-au investit mulţi bani. De greşit, cred că meciul de la Iaşi a fost o partidă foarte proastă, nu am reuşit să-i motivez pe jucători să dea totul ca să câştigăm acel joc. În anumite jocuri îmi reproşez că nu am băgat alţi jucători în primul 11. Eu sunt principalul vinovat că s-a ratat acest campionat". 

Afla mai multe despre: fcsbcamerecantonamentscandalproblememesajdicavideo 

viewscnt
Articole similare