Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bilet goluri 17.03.2018. Cotele preferate ale pariorilor

Bilet goluri 17.03.2018. Cotele preferate ale pariorilorgalerie foto

Pariuri sportive

Comentarii

Bilet goluri 17.03.2018.Ţi-am selectat şase meciuri din oferta de sâmbătă pentru biletul nostru pe goluri. În continuare poţi vedea şi argumentele care duc în favoarea pronosticurilor selectate.

Liverpool FC- Watford FC

Aflată într-o formă foarte proastă, nu ne aştepăm ca echipa oaspete să-şi apere poarta foarte bine iar cu siguranţă gazdele vor dori să ofere spectacol fanilor pe propriul teren. Meciul se poate termina cu un avantaj major al gazdelor, aşa cum s-a mai întamplat şi în confruntarea din 2016 când Liverpool s-a impus cu 6-1. În ultima confruntare dintre cele 2 ambele echipe au marcat fiecare câte 3 goluri.

CF Valencia- CD Alaves

O cotă frumoasă întâlnim şi în La Liga. Valencia primeşte vizita celor de la Alaves după 6 meciuri fără înfrângere. De remarcat este şi faptul că în precedentele 6 dispute directe s-au marcat de fiecare dată peste 2.5 goluri. Deşi nu are un sezon la fel de bun ca şi Valencia, 8 din precedentele 10 meciuri disputate de Alaves s-au terminat cu mai mult de 2.5 goluri pe tabela de marcaj.

Hamburger SV- Hertha Berlin

De data aceasta nu ne aşteptăm la multe goluri în acest meci din Bundesliga. Va fi un meci echilibrat şi ambele echipe pot face o surpriză frumoasă însă se va marca cu greu. Din precedentele 10 meciuri ale Herthei niciunul nu s-a terminat cu mai mult de 2 goluri în poartă. Nici în meciurile echipei gazde nu s-a marcat, doar 2 din 10 au avut rezultate peste 2.5 goluri.

SC Amiens- ES Troyes

Nici în Ligue 1 nu ne aştepăm la spectacol pe tabela de marcaj. Troyes nu a mai marcat de 4 meciuri şi nici Amiens nu a reuşit să înscrie pe teren propriu de 3 meciuri consecutive. Ambele echipe se situeaza mult prea jos în clasament şi niciun nu işi permite o înfrângere aşa că ne aşteptăm la un meci ofensiv fără multe ocazii de gol.

Cele mai bune cote pe goluri le găseşti doar pe betano.com

 

Afla mai multe despre: bilet goluriponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare