Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletele la România - Finlanda sunt disponibile la casieriile de la arena "Ilie Oană"

Biletele la România - Finlanda sunt disponibile la casieriile de la arena "Ilie Oană"

Echipa națională

Comentarii

Marţi, 5 iunie, ora 20:30, reprezentativa României va disputa un meci amical contra selecţionatei Finlandei, la Ploieşti, pe stadionul „Ilie Oană”.

La meciul România - Finlanda, accesul copiilor cu vârsta sub 14 ani se va face gratuit pe baza biletelor cu valoare zero care pot fi procurate odată cu realizarea comenzii online sau de la casieria stadionului, în limita locurilor disponibile pe arenă.

Fiecare persoană poate achiziţiona maximum 4 bilete, iar acestea vor fi nominale, fiind inscripţionate cu numele, data şi locul naşterii ale titularului. În cazul modificării titularului sau corectării unor date inscripţionate pe bilete, acestea pot fi preschimbate la casieria stadionului „Ilie Oană”, pe 5 iunie, între orele 12:00 - 20:30.

Pe lângă opţiunea livrării (6 lei în Bucureşti, 9 lei în ţară), care se va face începând cu data de 17 mai, suporterii au la dispoziţie şi varianta print-at-home, prin care îşi pot imprima singuri biletele, fără costuri suplimentare. IMPORTANT! În cazul achiziţionării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepţionate pe adresa de e-mail.

Preţuri:

Peluza 1    10 RON
Peluza 2    10 RON
Tribuna 1   30 RON
Tribuna 2   30 RON
VIP            200 RON

Afla mai multe despre: echipa nationalaromaniafinlandabileteamical 

viewscnt
Articole similare