Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul pe goluri de duminică. Aici ai cele mai interesante cote

Biletul pe goluri de duminică. Aici ai cele mai interesante cotegalerie foto

Ponturi pariuri

Comentarii

Bilet goluri 25.03.2018. Ţi-am selectat cinci meciuri din oferta de pariuri de duminică. Nu mai avem la fel de multe partide precum vineri sau sâmbătă, însă am reuşit să găsim suficiente cote interesante.

Bilet goluri 25.03.2018

Unul dintre puţinele amicale rămase de disputat în această săptămână este Gibraltar - Letonia. Mizăm pe faptul că nu vom avea mai mult de trei goluri. Poate fi un pariu îndrăzneţ, având în vedere rezultatele naţionalei din Gibraltar. Cea mai tânără selecţionată europeană vine după o serie de 24 de meciuri fără victorie, în care au obţinut un singur egal. Mai îngrijorătoare este evoluţia defensivă arătată de echipa din Gibraltar. În ultimele patru meciuri a primit 23 de goluri şi nu a marcat niciunul.

Cele mai bune cote sunt întotdeauna pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Bilet goluri 25.03.2018

Trebuie să notăm însă faptul că toate aceste rezultate au venit în meciuri cu echipe foarte puternice. Împotriva echipelor mai mici, semi-amatorii din Gibraltar s-au descurcat onorabil. Iar Letonia este o astfel de naţională mică. Echipa a terminat pe locul 5 în preliminariile pentru Cupa Mondială, fiind întrecută de Insulele Feroe. În plus, de la finalul preliminariilor, Letonia a mai jucat trei meciuri amicale, în care a înregistrat un egal şi două eşecuri.

În rest, îţi mai propunem alte patru partide din Serie B, unde desigur că mizăm pe variantele cu puţine goluri, aşa cum îi stă bine unei astfel de ligi. Cotele sunt decente, cuprinse între 1.50 şi 1.65

Afla mai multe despre: gibraltarletoniaamicalponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare