Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 05.03.2018. Două meciuri profitabile

Biletul Zilei 05.03.2018. Două meciuri profitabile

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 05.03.2018. În weekend au existat foarte multe surprize, printre cele mai mari fiind înfrângerea lui Arsenal, aşa că în această săptămână trebuie să fim atenţi pentru a recupera din sumele pierdute.

Biletul Zilei 05.03.2018

Primul meci al zilei care ne-a atras atenţia este programat în La Liga şi le pune faţă în faţă pe Celta Vigo şi pe Las Palmas. Gazdele nu trec prin cea mai bună formă, având doar patru puncte obţinute în ultimele cinci jocuri, însă pe teren propriu este destul de greu de le învingi. Mai ales dacă eşti Las Palmas şi nu te poţi lăuda cu cel mai bun lot din prima ligă spaniolă. Oaspeţii au reuşit la mijlocul săptămânii trecute să încurce FC Barcelona, însă nu se poate spune că au lucrat foarte mult pentru acest lucru, deoarece catalanii nu reuşeau să bage mingea în plasă. Celta Vigo a făcut instrucţie în tur cu cei de la Las Palmas, reuşind să se impună cu un incredibil 5-2. Meciurile directe au fost mereu spectaculoase, sezonul trecut Celta impunându-se cu 3-1 acasă şi terminând 3-3 în deplasare. Deşi suntem tentaţi să pariem pe goluri, totuşi ne aşteptăm să vedem o victorie a gazdelor, aşa că mizăm pe 1 solist. Meciuri live sunt pe betano.com

Biletul Zilei 05.03.2018

Al doilea meci de pe biletul zilei de luni vine din Turcia, unde Trabzonspor primeşte vizita celor de la Beşiktaş. Oaspeţii sunt la şase puncte de ocupantele primelor două locuri, care se vor bate pentru titlu şi pentru locurile de Liga Campionilor, iar o victorie ar îndepărta-o la trei puncte de Fenerbahce, principala rivală în cursa pentru pozitţia a treia, care duce direct în grupele Europa League. Trazonspor este o echipă greu de învins, aşa că recomandăm să pariaţi pe minimum două goluri şi să evitaţi soliştii.

Biletul Zilei 05.03.2018
Celta Vigo - Las Palmas 1 @ 1.45
Trabzonspor - Beşiktaş Peste 1,5 goluri @ 1.27
Curs final: 1.84

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalbiletul zileispaniaturcia 

viewscnt
Articole similare