Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei 19.03.2018. Început profitabil de săptămână

Biletul Zilei 19.03.2018. Început profitabil de săptămână

Biletul zilei

Comentarii

Biletul Zilei 19.03.2018. După un weekend plin, cu foarte multe partide, unele profitabile, altele mai puţin, acum avem o zi foarte liniştită, cu puţine meciuri.

Biletul Zilei 19.03.2018

Primul meci de pe biletul zilei este din Liga 1 Betano, unde Sepsi primeşte vizita celor de la FC Voluntari. Ambele echipe au început cu dreptul a doua jumătate a sezonului, Sepsi terminând la egalitate partida cu Concordia Chiajna, scor 0-0, în timp ce FC Voluntari s-a impus pe teren propriu cu ACS Poli Timişoara, scor 1-0. Acum joacă în a doua etapă, iar statistica arată că echipa de lângă Bucureşti este favorită. În cele două întâlniri din sezonul rezultat, FC Voluntari a luat şase puncte şi a câştigat de fiecare dată fără probleme, cu acelaşi scor, 3-0. Acum lucrurile sunt puţin diferite, deoarece vremea nu se anunţă foarte bună şi probabil condiţiile de joc nu sunt cele mai prietenoase, din acest motiv, ne aşteptăm să vedem un meci destul de greu, în care vor apărarea golurile cu dificultate, mai ales dacă terenul este îngheţat. Aşadar, recomandăm să pariaţi cu încredere pe o partidă cu maximum două goluri. Jocul începe la ora 20:45.

betano.com transmite zilnic sute de evenimente sportive cu streaming live de calitate

Biletul Zilei 19.03.2018

Al dolea meci de pe biletul zilei este din Ligue One, unde Doncaster primeşte vizita celor de la Bradford. Cele două formaţii sunt la mijlocul clasamentului, aşa că miza partidei nu este foarte mare, deoarece nu au nici emoţii de retrogradare, dar nici vise de promovare. În primul meci direct din acest sezon, Bradford s-a impus pe teren propriu cu 2-0, după un meci în care a dominat partida şi putea câştiga şi mai clar. Acum, când Doncaster este pe teren propriu, ne aşteptăm să vedem mai mult fotbal din partea acestei formaţii, aşa că pariem că vor înscrie ambele combatante.

Biletul Zilei 19.03.2018
Sepsi - FC Voluntari Sub 2,5 goluri @ 1.44
Doncaster - Bradford Ambele înscriu @ 1.75
Curs final: 2.52

Afla mai multe despre: ponturi pariuripariurifotbalsepsidoncaster 

viewscnt
Articole similare