Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Biletul Zilei AZI 20 octombrie 2023. Derby în Bundesliga

Biletul Zilei AZI 20 octombrie 2023. Derby în Bundesliga

Pariuri sportive

Comentarii

Ziua de vineri oferă o varietate de posibilităţi de partide pe care vom paria, aşa că pentru Biletul Zilei de astăzi am ales să pariem pe două meciuri în care vom miza pe victoriile favoritelor. Primul meci de pe bilet este cel dintre Borussia Dortmund şi Werder Bremen, care deschid runda a 8-a din Bundesliga, iar al doilea meci va fi cel dintre Al-Taawoun şi Al-Ittihad, o confruntare din Arabia Saudită, care promite mult spectacol.

Biletul Zilei AZI 20 octombrie 2023

Bonus la înregistrare la Superbet pe toată durata lunii Noiembrie prin site-ul lui Andrei Dumitru. Începem cu duelul dintre Borussia Dortmund şi Werder Bremen, confruntare care contează pentru runda a 8-a din Bundesliga. Borussia ocupă locul 4 în clasament, cu 17 puncte acumulate după primele şapte runde disputate. Gazdele se numără printre cele trei echipe care nu au suferit vreun eşec până acum în noua ediţie de Bundesliga, iar moralul echipei lui Edin Terzic este foarte bun. Deşi în grupa de Champions League a câştigat numai un punct, Borussia merge bine în campionat, aspect care poate scuza prestaţiile din Liga Campionilor.

Werder Bremen a câştigat doar şase puncte în primele şapte runde din noul sezon, iar în prezent ocupă locul 14. Oaspeţii au pierdut ultimele două meciuri de campionat, cu Darmstadt, scor 4-2, respectiv Hoffenheim, scor 2-3. Dortmund a întâmpinat probleme în partidele din sezonul trecut cu Werder, după ce a pierdut cele trei puncte chiar în meciul de pe teren propriu, oaspeţii impunându-se cu 2-3, după ce Borussia a condus cu 2-0 până spre prelungirile partidei. „Galben-negrii” nu au mai repetat aceeaşi greşeală şi la retur, câştigând cu 0-2 partida de la Bremen. Vom juca „1 & Peste 1.5 goluri”, pariu pe care ne bazăm, mai ales că Borussia Dortmund pare mult mai sigură în astfel de meciuri.

Biletul Zilei AZI 20 octombrie 2023

Ponturi din fotbal disponibile acum pe site-ul lui Andrei Dumitru. Continuăm cu duelul dintre Al-Taawoun şi Al-Ittihad, partidă din cadrul ligii Arabiei Saudite, în cadrul rundei a 10-a. Al-Taawoun are un start de sezon excelent, reuşind să obţină 22 de puncte în primele 9 etape disputate, iar acum ocupă locul secund în clasament, la numai un punct distanţă de liderul Al-Hilal. Lupta pentru titlu a fost strânsă în sezonul trecut în Arabia Saudită, însă cea de anul acesta pare să fie mult mai crâncenă, deoarece foarte multe echipe şi-au întărit serios loturile. Al-Ittihad nu a mai câştigat de două etape, perioadă în care a remizat cu Al Feiha, scor 0-0, şi a pierdut pe teren propriu cu Al Ahli, scor 0-1. Pentru echipa condusă de Nuno Espirito Santo urmează un duel crucial, deoarece un nou rezultat negativ poate aduce o diferenţă şi mari mare de puncte faţă de podium, iar acest aspect, în contextul în care campionatul este foarte strâns, poate aduce chiar pierderea campionatului. Vom juca pe victoria oaspeţilor, care beneficiază de unul dintre cele mai bune loturi din campionat, pe care îl putem include cu lejeritate în top 3, iar cota pe care o obţinem este 1.65.     

Biletul Zilei 20 octombrie 2023

Borussia Dortmund – Werder Bremen – 1 & Peste 1.5 goluri @ 1.44
Al-Taawoun – Al-Ittihad – 2 @ 1.65  
Curs final: 2.37 

Afla mai multe despre: biletul zileiponturi pariuriponturi fotbal 

viewscnt
Articole similare