Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Bizonul”, 5 goluri în poarta Timişoarei. ”E un adversar care mi se potriveşte!”

”Bizonul”, 5 goluri în poarta Timişoarei. ”E un adversar care mi se potriveşte!”

FCSB

Comentarii

Harlem Gnohere a marcat primul gol al întâlnirii cu Timişoara, câştigat de FCSB cu scorul de 3-0. ”Bizonul” a ajuns la cinci goluri în poarta Timişoarei în acest sezon!

”Cinci goluri contra Timişoarei. Este un adversar care mi se potriveşte fantastic. Vreau să marchez indiferent de numele echipei. A fost o echipă cu mulţi jucători care nu au evoluat prea mult în ultima vreme. Sunt profesionişti şi cu ei am câştigat în această seară. Nu-mi explic ce se întâmplă în campionat. Cu Astra am făcut un meci prost. Au fost probleme şi la Plzen. Am jucat destul de ok în prima repriză în Cehia.

Meciul cu Lugano este foarte important, pentru că vrem să termină primii în Liga Europa. Cu Juventus trebuie să bifăm trei puncte. Avem deja două meciuri fără puncte. Dacă îi batem pe cei de la Juventus, putem să ne concentrăm pentru meciul cu Lugano. CFR Cluj au avut probleme lor, acum noi avem problemele noastre. Vor avea un meci complicat şi sper ca Voluntariul să le pună probleme, iar noi să revenim din nou pe primul loc”, a declarat Gnohere la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gnoherefcsbtimisoaraliga 1,  

viewscnt
Articole similare