Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Blocat de Hagi! "Regele" a oprit negocierile pentru unul dintre cei mai buni jucători ai Viitorului: "Jucătorul e mulţumit"

Blocat de Hagi! "Regele" a oprit negocierile pentru unul dintre cei mai buni jucători ai Viitorului: "Jucătorul e mulţumit"

Superliga

Comentarii

După ce i-a cedat în această vară pe George Ţucudean (la CFR Cluj) şi pe Eric de Oliveira (Al-Markhiya Sports Club - Qatar), Hagi pare decis să nu mai vândă niciun jucător în această vară.

Patronul şi antrenorul campioanei a anunţat că fundaşul Cristi Ganea va rămâmne aproape sigur la Viitorul până în vară, asta deşi jucătorul de bandă stângă era foarte aproape de o înţelegere cu spaniolii de la Athletic Bilbao.

În plus, Hagi are de gând să puncteze în perioada următoare la capitolul "veniri" şi să-şi contureze un lot competitiv pentru a doua parte a sezonului.

"Regele" spune că mutarea lui Ganea (25 de ani) la Bilbao nu a picat, dar că aceasta se va realiza în vară, în condiţii mai bune pentru jucător.

"E posibil să mai vină jucători. Cristi Ganea uşor, uşor va rămâne cu noi până în vară, ceea ce e foarte bine pentru noi. După aceea îi va fi bine şi lui, la Athletic Bilbao. E mulţumit de ce se întâmplă, apoi îi va fi bine, dar îl las pe el să spună. Când va fi concret totul, va vorbi el, vă va spune părerea lui. E mulţumit de ce se întâmplă şi asta ne bucură, dar, până la vară, ne va ajuta şi pe noi să ne atingem obiectivele", a declarat Gheorghe Hagi într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: cristi ganeaviitorulathletic bilbaotransfer 

viewscnt
Articole similare