Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Blocat în România! Un jucător de la FCSB are ofertă din străinătate, dar FIFA îi interzice să se transfere

Blocat în România! Un jucător de la FCSB are ofertă din străinătate, dar FIFA îi interzice să se transfere

Superliga

Comentarii

Cătălin Golofca are în iarnă doar două opţiuni: fie rămâne la FCSB, fie se întoarce la FC Botoşani. Asta pentru că FIFA îi interzice unui jucător să evolueze pentru mai mult de două cluburi într-un singur an. Există însă o şansă să primească o derogare de la FIFA.

Transferul lui Cătălin Golofca a fost mutarea surprinzătoare făcută de FCSB. În vârstă de 27 de ani, patronul vicecampioanei a plătit 400.000 de euro pentru 40% din drepturile federative ale jucătorului. Golofca n-a confirmat însă şi a fost tras în jos şi de viaţa extrasportivă agitată. Mijlocaşul transferat de la FC Botoşani n-a mai prins echipa în ultima vreme şi a jucat mai mult pentru FCSB 2.

În iarnă, Golofca ar dori să-şi rezolve situaţia. Jucătorul lui FCSB şi-ar dori un transfer în străinătate, mai ales că acum are FCSB în CV, însă şansele ca dorinţa să i se îndeplinească sunt destul de mici. Cornel Şfaiţer, preşedintele lui FC Botoşani, a spus la Telekom Sport că-l aşteaptă înapoi, mai ales că regulamentul FIFA îi interzice lui Golofca să se legitimeze la alt club.

”E posibil să plece în străinătate, s-a vehiculat ceva despre Asia, dar el poate reveni doar la Botoşani. Dar e posibil orice. E un jucător care e clar... eu am crezul foarte mult în el, dar la Steaua nu e răbdare , vor rezultate imediate”, a declarat Cornel Şfaiţer pentru Telekom Sport, în cadrul emisiunii Sport Report.

Cătălin Golofca ar putea să plece la un alt club abia în vară, deoarece în acest sezon a jucat deja pentru FC Botoşani şi FCSB. Totuşi, au existat cazuri în trecut în care FIFA a făcut excepţii şi a permis şi a treia legitimare într-un singur an.

Afla mai multe despre: fcsbcatalin golofcaliga 1cornel sfaiterfc botosani 

viewscnt
Articole similare