Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Cosmescu a auzit discursul lui Dorinel Munteanu şi a rămas şocat: ”Să ia o pastilă să se calmeze!”

Bogdan Cosmescu a auzit discursul lui Dorinel Munteanu şi a rămas şocat: ”Să ia o pastilă să se calmeze!”

Superliga

Comentarii

Petrolul s-a salvat matematic de la retrogradare, după succesul cu Oţelul Galaţi de pe teren propriu, 2-1. Gălăţenii nu au făcut o partidă rea, însă au fost taxaţi pe final de joc, după golul lui Berisha.

După meci, Dorinel Munteanu a fost extrem de iritat la flash-interviu, atât din cauza jocului slab prestat de unii dintre elevii săi, cât şi de o întrebare venită din partea reportului.

”Neamţul” a răbufnit când a fost întrebat de abordarea pe care echipa sa o va avea la partida din ultima etapă cu Botoşani, având în vedere că Oţelul este salvată, iar la trei zile după finalul play-out-ului o aşteaptă finala Cupei României, contra Corvinului.

Bogdan Cosmescu: ”Dorinel Munteanu greşeşte dacă bagă titularii cu Botoşani”

Invitat în studioul Orange Sport, Bogdan Cosmescu s-a declarat surprins de reacţia furibundă pe care a avut-o Dorinel Munteanu şi a susţinut că fostul component al ”Generaţiei de Aur” ar face o mare greşeală în cazul în care va introduce echipa de bază în partida cu FC Botoşani.

”Nu înţeleg de ce este Dorinel Munteanu atât de nervos, trebuie să ia o pastilă să se calmeze, pentru că nu are niciun motiv. De aia se enervează? Este normal să îţi menajezi titularii pentru finala Cupei României, dacă nu faci asta, este o greşeală. El este principalul vinovat, pentru că a făcut schimbare şi s-a accidentat Pop.

Mie nu mi s-a părut că Oţelul a jucat prost. Au un parcurs excepţional, dar nu înţeleg de ce starea asta de nervozitate continuă. I se pare că toată lumea are ceva cu el. Dacă la meciul cu Botoşani va folosi titularii, greşeşte. Asta este părerea mea, pentru că are finala Cupei României care o poate duce pe Oţelul în Europa League.

După părerea mea, Dorinel Munteanu ar trebui să folosesacă rezervele”, a spus Cosmescu, la Orange Sport.

Ce a declarat Dorinel Munteanu, după Petrolul - Oţelul 2-1

”Ne-am propus să obţinem altceva. Sunt dezamăgit de jucătorii mei. Le spun de atâtea zile că pentru unii poate fi ultimul joc. În asemenea hal nu poţi să faci performanţă. Am nevoie de altceva. Voi discuta mâine cu ei ce ar trebui să facă.

Nu poţi să pierzi un joc în asemenea hal. Am egalat după o prestaţie foarte bună. Nu e primul meci când facem greşeli la rând. Sunt supărat pentru jocul lor!”

”(n.r. Urmează meciul cu Botoşani din ultima etapă, iar apoi finala din Cupă. Cum veţi aborda?”) Şi ce dacă? Cum să abordez? Ce întrebare stupidă îmi pui.

Cum să abordăm meciul cu Botoşani? O să vedeţi duminică ce formaţie aliniez. Se fac speculaţii pentru că e ultimul meci. Şi ce dacă?”, a spus Dorinel Munteanu, după Petrolul - Oţelul 2-1.

Afla mai multe despre: petrolulsuperligaotelulcosmescu 

viewscnt
Articole similare