Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Cosmescu surprinde după Petrolul - FC Botoşani: "Dinamo are un program excelent" | EXCLUSIV

Bogdan Cosmescu surprinde după Petrolul - FC Botoşani: "Dinamo are un program excelent" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

FC Botoşani a învins-o pe Petrolul Ploieşti cu scorul de 2-1, într-un meci al etapei a şaptea din play-out-ul Superligii.

Bogdan Cosmescu a oferit o reacţie neaşteptată după victoria botoşănenilor de la Ploieşti. Expertul Orange Sport a vorbit despre programul unei contracandidate a celor de la Botoşani în lupta pentru salvarea de la retrogradare, Dinamo.

Cosmescu consideră faptul că Dinamo are un program facil în următoarele două etape, deşi echipele pe care le vor întâlni sunt printre cele mai valoroase formaţii din play-out, U Cluj şi UTA Arad.

Bogdan Cosmescu: "Un program mai uşor de atât nu puteau să aibă"

"Aş sta puţin să văd, Dinamo are un program excelent, joacă împotriva a două echipe care nu cred că mai au o miză. Clujul nu mai are cum să treacă peste Oţelul Galaţi. Mi se pare că un program mai uşor de atât nu puteau să aibă.

Este foarte complicat. Pe jucători sa îi faci să facă chestia asta, nu îi interesează că iei cu cu 150.000 de euro în plus că termini cu un loc mai sus.", a declarat Bogdan Cosmescu, la emisiunea Sport Report.

Bogdan Cosmescu a vorbit şi despre jocul celor de la FC Botoşani, joc pe care nu îl consideră unul plăcut ochiului.

"Botoşani nu joacă mare lucru, nu joacă nimic, cu Dinamo nu a jucat nimic. Se vede clar mâna lui Bogdan Andone, e limpede, m-am aşteptat să se întâmple ca la Voluntari, când a venit Pârvu a început să joace fotbal, Voluntari joacă fotbal.", a mai spus Bogdan Cosmescu.

Dinamo este pe locul direct retrogradabil, la trei puncte distanţă de FC Botoşani şi are parte de două adversare din vârful clasamentului din play-out.

Afla mai multe despre: dinamobotosanipetrolulbogdan cosmescuplay-outsuperliga 

viewscnt
Articole similare