Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Lobonţ face ”scut” pentru jucătorii Rapidului, după înfrângerea categorică din meciul cu Farul: ”De ce să le fac reproşuri?”

Bogdan Lobonţ face ”scut” pentru jucătorii Rapidului, după înfrângerea categorică din meciul cu Farul: ”De ce să le fac reproşuri?”

Superliga

Comentarii

Rapid şi-a diminuat considerabil şansele de a participa în cupele europen, după înfrângerea de la Ovidiu, 1-3 cu Farul. Giuleştenii sunt pe locul cinci în campionat, la cinci lungimi distanţă de Universitatea Craiova, care are şi un mci mai puţin disputat.

„Dacă nu învăţăm din greşeli… trebuie să învăţăm. Mergem mai departe cu aceeaşi energie, cu aceeaşi implicare. Băieţii sunt aceiaşi, trebuie să ne focusăm pe ceea ce facem zi de zi. Ei ştiu foarte bine ce nu au făcut bine. Le-am spus în cabină.

Trebuie să îmbunătăţim ce n-a funcţionat bine. De ce să le fac reproşuri? Ei ştiu foarte bine ce au făcut pe teren. Acesta a fost nivelul meu de inspiraţie în această seară.

Puteam mult mai mult, dar aşa ne-am prezentat. Muncă, muncă şi iar muncă. Rapidul este o echipă muncitorească. Am fost nevoit să fac mai multe schimbări. Grigore s-a pus la dispoziţia echipei, chiar dacă s-a lovit. La fel Braun. Asta înseamnă spiritul echipei.

Acum suntem toţi cu capul în pământ. E o înfrângere care face parte din parcursul nostru de creştere. Vă garantez. Apreciez foarte mult încrederea dată de conducere, dar eu nu-mi joc nicio şansă”, a spus Bogdan Lobonţ, după Farul - Rapid 3-1.

Farul - Rapid 3-1

Farul a deschis scorul în minutul 3, prin Louis Munteanu, dar golul a fost anulat pentru ofsaid. Acelaşi jucător a trecut pe lângă gol în minutul 9, iar în minutul 14 a trimis în bară. În cele din urmă, Louis Munteanu a înscris în minutul 40, şi Farul conducea cu 1-0.

Bucureştenii au primit un penalti în finalul primei părţi, după o decizie VAR la un henţ al lui Nedelcu, şi Rrahmani a transformat în minutul 45+2, ajungând la 17 goluri stagionale.

După pauză, Mihai Popescu a avut un gol anulat, în minutul 64, tot pentru ofsaid, dar constănţenii au marcat de două ori, în minutele 67 şi 69. La primul Andronache a marcat din pasa lui Louis Munteanu, la cel de-al doilea a înscris Benchaib şi Farul s-a impus cu 3-1, iar Rapid rămâne fără victorie în play-off ş cu doar un punct câştigat.

  • FARUL: Buzbuchi – M. Popescu, Larie (G. Marins 73), K. Boli, Kiki (C. Ganea 56) – Vînă, Nedelcu (D. Queiros 46), Grameni – R. Deaconu (Benchaib 46), L. Munteanu, Rivaldinho (Andronache 46).
  • ANTRENOR: Gheorghe Hagi
  • RAPID: Aioani (Draghia 46) – Braun, I. Cristea, D. Grigore (Emmers 66), Borza – Oaidă (Kait 75), P. Iacob – E. Krasniqi (Funsho Bamgboye 60), Hasani, Petrila (Burmaz 75) – A. Rrahmani.
  • ANTRENOR: Bogdan Lobonţ

Afla mai multe despre: superligarapidbogdan lobonţ 

viewscnt
Articole similare