Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Lobonţ, mulţumit de munca depusă la România U20: ”Poate sunt agresiv, dar suntem pe drumul cel bun”

Bogdan Lobonţ, mulţumit de munca depusă la România U20: ”Poate sunt agresiv, dar suntem pe drumul cel bun”

Echipa națională

Comentarii

Reprezentativa under 20 a României a învins, joi seară, cu scorul de 2-1, selecţionata similară a Poloniei, într-un meci de pregătire disputat la Voluntari.

Bogdan Lobonţ, selecţionerul României, a vorbit după meciul de la Voluntari.

”Băietii au interpretat în mare parte bine situatiile de joc şi tot ceea ce am pregatit pentru meciul cu Polonia. 

Sunt pe stradă bună, au disponibilitate la a primi informaţia la o proces. E adevărat că în anumite momente am dat dovadă şi am avut nişte nesincronizări, dar este normal pentru că am încercat să facem lucruri noi.

Suntem pe drumul cel bun, facem progrese evidente. Din punct de vedere al atenţiei mai avem nevoie, mai avem de lucrat şi pentru că petrecem puţin timp impreună... de aceea este fundamental să multiplicăm nivelul de atenţie... pentru că apoi totul se reproduce în meci. Apoi rezultatul final este o consecinţă, vine de la sine, în urmă a tot ceea ce faci pe teren.

Câteodată poate sunt agresiv prin răspunsurile pe care le dau, dar daca noi vrem să promovăm tot timpul, mai ales voi că aveţi o putere extreordinară.  Media are o putere extraordinară, poate să ridice pe cineva, poate să coboare pe altcineva, dacă noi promovăm numai polemica, cârcotă, nu ajungem departe”, a declarat Bogdan Lobonţ, selecţionerul naţionalei U20. 

Intrebat despre lipsa suporterilor, Lobonţ a mărturisit: Fără fani intr-un fel e mai bine pentru că orice indicaţie ajunge mai bine, din parte cealaltă lipsea suporterilor poate să fie un motiv. E un ajutor în plus. O singură aşteptare am, ca tot suporterul român să fie alaturi de echipa naţională”.

Urmează Italia U20 - România U20

Pentru România U20 urmează duelul cu Italia U20, care va avea loc la Sassuolo. Lobonţ a jucat mulţi ani fotbal in Peninsulă. ”Meciul cu Italia nu e un meci special, este un meci internaţional, vrem să obţinem maxim din maxim pe care putem să îl dăm la ora meciului”, a conchis selecţionerul. 

 

Afla mai multe despre: românia u20bogdan lobonţ 

viewscnt
Articole similare