Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Stancu, ce LOVITURĂ! A rupt plasele în Turcia, iar nemţii au făcut anunţul. "Motanul", în culmea fericirii

Bogdan Stancu, ce LOVITURĂ! A rupt plasele în Turcia, iar nemţii au făcut anunţul. "Motanul", în culmea fericirii

Stranieri

Comentarii

Bogdan Stancu (32 de ani), atacantul lui Genclerbirligi, a intrat în istoria campionatului Turciei. Atacantul român a intrat în topul celor mai buni marcatori din ultimii zece ani în "Ţara Semilunei".

Nemţii de la Transfermarkt au publicat, vineri, o listă a celor mai buni zece marcatori din ultimii zece ani în campionatul din Turcia, iar Bogdan Stancu ocupă un loc important în această ierarhie. "Motanul" e pe locul trei, ultima treaptă a podiumului, cu 75 de goluri marcate în 231 de meciuri jucate la Galatasaray, Orduspor, Bursaspor şi Genclerbirligi.

Stancu împarte ultima treaptă a podiumului cu Umut Bulut. Turcul are tot 75 de goluri marcate în ultimii zece ani în Turcia, dar în 264 de mecuiuri jucate la Trabzonspor, Galatasaray şi Kayserispor.

Burak Yilmaz conduce topul realizat de Transfermarkt, cu 163 de goluri în 234 de partide. Yilmaz a jucat la Galatasaray, Trabzonspor şi Beşiktaş. Al doilea în top e Cenk Tosun, cu 80 de reuşite strânse în 205 partide jucate pentru Gaziantepspor şi Beşiktaş.

Afla mai multe despre: bogdan stancutopgolgheteriturcia 

viewscnt
Articole similare