Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bogdan Stelea la 50 de ani! "Sunt norocos! A fost o bucurie şi o onoare să joc pentru naţională!"

Bogdan Stelea la 50 de  ani! "Sunt norocos! A fost o bucurie şi o onoare să joc pentru naţională!"
Comentarii

Bogdan Stelea a împlinit 50 de ani, iar fostul component al Generaţiei de Aur e gata să-şi sărbătorească ziua de naştere cu un meci de gală din Liga Campionilor. Fostul portar va urmări de la faţa locului partida Real Madrid - Borussia Dortmund, transmisă în direct de Telekom Sport 1, de la 21:45.

"Cel mai plăcut moment? Cred că sunt mai multe. Când am câştigat trofee şi nu au fost puţine sau atunci când îmi atingeam anumite obiective. Calificările la turneele finale cu naţionala.

Sunt momente importante pentru că depui eforturi uriaşe să ajungi acolo. Nu îţi dai seama foarte bine atunci şi realizezi după ani şi ani. Când ajungi într-o perioadă a carierei când nu le mai atingi aşa uşor. Sunt norocos! A fost o bucurie să joc fotbal şi o onoare să joc pentru naţională!", a spus Bogdan Stelea la Telekom Sport.

Stelea a vorbit şi despre planurile sale de viitor, precizând că nu e tentat să se implice în lupta pentru şefia FRF, ci mai degrabă să revină în fotbal ca antrenor.



"Nu mă gândesc să mă implic în alegerile de la FRF. Ar fi trebuit să am o activitate în domeniul administrativ pentru acest lucru. N-am avut-o, nu am experienţă foarte mare. Ce mi-ar plăcea e să fiu din nou în iarbă, să antrenez, să fac lucrurile acolo", a mai spus Stelea.

Afla mai multe despre: bogdan stelea50 de ani 

viewscnt
Articole similare