Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bokila vs CFR: "Să-i spunem răzbunare pe jumătate!" Atacantul a dezvăluit de ce a plecat din Gruia

Bokila vs CFR: "Să-i spunem răzbunare pe jumătate!" Atacantul a dezvăluit de ce a plecat din Gruia

Dinamo București

Comentarii

Jeremy Bokila va fi în această seră faţă în faţă cu echipa la care a început sezonul, dar pe care a părăsit-o la scurt timp. Acesta spune că nu are resentimente faţă de CFR, dar recunoaşte că şi-ar dori enorm o victorie.

Atacantul lasă să se înţeleagă că a decis să plece după ce relaţia sa cu tehnicianul Dan Petrescu a început să se deterioreze.

"Nu este un meci special, este un meci ca toate celelalte. La primul meci am jucat pentru CFR împotriva lui Dinamo, acum voi juca pentru Dinamo împotriva lui CFR. Va fi un meci frumos.

Nu putem vorbi de răzbunare, sunt doar foarte motivat să joc împotriva echipei la care mi-am făcut pregătirea înaintea sezonului. Să-i spunem răzbunare, pe jumătate.


te
Dan Petrescu este un antrenor bun, ştie ce vrea, ştie cum vrea să joace. Dar ce pot să spun. În presezon am avut o relaţie bună, apoi lucrurile au început să se schimbe, de aceea am decis să plec.

Putem câştiga împotriva CFR-ului. Jucăm acasă şi avem un avantaj. Şi dacă îmi amintesc bine meciul care l-am jucat cu CFR împotriva lui Dinamo, Dinamo a jucat foarte bine. Au avut şansa să câştige acolo şi ştiu că vom avea şi mâine şansa să câştigăm
", a declarat Bokila.

Afla mai multe despre: bokiladinamocfr cluj 

viewscnt
Articole similare