Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Boloni pleacă de la Antwerp! „Nu cred că vom merge mai departe”. Motivul care îl nemulţumeşte pe tehnicianul român

Boloni pleacă de la Antwerp! „Nu cred că vom merge mai departe”. Motivul care îl nemulţumeşte pe tehnicianul român

Stranieri

Comentarii

Ladislau Boloni (67 de ani) ia în calcul plecarea de la Antwerp la finalul acestui sezon. Antrenorul român a vorbit în presa belgiană despre motivele care îl determină să o părăsească pe echipa de pe locul 4 din Jupiler Pro League.

UPDATE: Secretarul general al clubului Antwerp, Sven Jaecques, a declarat pentru Het Nieuwsblad că tehnicianul s-a pronunţat prea curând. “Am aflat ce a zis Boloni, dar este evident prematur. Este adevărat că este pe final de contract, însă viitorul său încă nu a fost discutat. Din simplul motiv că încă nu am vorbit între noi.

De la oprirea competiţiei, priorităţile au devenit altele. Intenţia era să ne aşezăm la masă după finala Cupei şi după play-off, dar din motive evidente acest lucru încă nu s-a întâmplat. Oricum, pentru noi toate opţiunile rămân deschise”
, a explicat Jaecques.


Boloni a dus-o pe Antwerp până în finala Cupei Belgiei, acolo unde o va întâlni pe Club Brugge. Meciul este programat în această vară, dar incertitudinea planează asupra faptului dacă acesta se va mai juca sau nu.

Cu tehnicianul român la timonă, Antwerp a ajuns până pe locul 4, după ce oficialii belgieni au suspendar campionatul şi au declarat-o pe Brugge campioană.

''Nu cred că vom merge mai departe. Am ajuns la un punct în care următoarea etapă ar fi atacarea titlului, iar acest lucru reclamă o altă filosofie. Nu cred că putem progresa în acest moment'', a declarat Ladislau Boloni în publicaţia De Gazet van Antwerpen.

Înainte de suspendarea campionatului, Antwerp ocupa locul 4 în Belgia, cu 53 de puncte, unul mai puţin decât Charleroi şi două mai puţine decât Gent. Club Brugge conduce detaşat ierarhia, cu 70 de puncte.

Afla mai multe despre: boloniantwerpbelgia 

viewscnt
Articole similare