Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, negocieri avansate pentru un jucător de 2.000.000 de euro! FCSB se bate cu două cluburi din Serie A

Gigi Becali, negocieri avansate pentru un jucător de 2.000.000 de euro! FCSB se bate cu două cluburi din Serie A

FCSB

Comentarii

Fundaşul echipei FC Botoşani, Andrei Chindriş, fotbalist dorit de Gigi Becali la FCSB, a intrat în atenţia unor cluburi din Serie A şi Jupiler League, informează presa din "Cizmă".

Este vorba despre Hellas Verona şi SPAL, din Serie, anunţă Tuttomercatoweb.com, care notează că românul se află îşi în atenţia unor cluburi din Belgia, fără, însă, să le dezvăluie numele. Potrivit site-ului specializat în transferuri, italienii au pus ochii pe jucătorul pe care Gigi Becali visează de luni bune să îl transfere la FCSB.

În vârstă de 20 de ani, Andrei Chindriş a impresionat în acest sezon în tricoul Botoşaniului, dar şi la echipa naţională de tineret, intrând în atenţia lui Gigi Becali. Patronul FCSB a făcut chiar şi o primă ofertă pentru Chindriş, în valoare de 800.000 de euro, însă omologul său de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, nu se mulţumeşte cu atât. Mai în glumă, mai în serios, Iftime a anunţat că îl vinde pe Chindriş pentru două milioane de euro.

"Andrei nu are un preţ acum, deocamdată este netransferabil, până în vară. Dar totul pe lumea asta are un preţ. El poate fi oricând transferat, dacă cineva îmi dă nu ştiu câţi bani.

Spre exemplu, dacă vreau geaca dumneavoastră, nu mi-o daţi. Dar dacă vă dau 10.000 de euro, mi-o daţi? (n.r. - Îl daţi pe trei milioane la FCSB?) Îl dau mâine. Dacă îmi dă trei milioane, îl dau mâine, dar să vrea şi copilul. Dacă are condiţii bune. Din punct de vedere al clubului, dacă îmi dă cineva trei milioane, bineînţeles că îl dau, că nu sunt năuc să pierd o asemenea afacere", spunea Valeriu Iftime, la microfonul Telekom Sport.

Gigi Becali, negocieri pentru transferul jucătorului la FCSB

Recent, Valeriu Iftime a lăsat de înţeles că ar fi dispus să accepte chiar şi un milion de euro.

”Nu am stabilit un preţ, am vorbit cu domnul Becali, dar nu am vorbit să îl vând pe Chindriş, am avut cu totul o altă discuţie cu dumnealui. Mi-a spus un preţ şi eu am spus că nu poate fi vorba de aşa ceva. Chindriş este un fotbalist care la ora actuală are o ofertă din Germania. Un impresar din Germania va veni să-l urmărească chiar la următorul meci al nostru acasă, să mai stăm de vorbă

Eu cred că pot lua două milioane pe el, dar nu aş vrea să luăm preţul ăsta, să fixez un target cuiva în momentul ăsta. Deci nu este de vânzare până în vară. Domnul Becali se gândeşte dacă îmi dă un milion. Oferta lui e de 800.000. Nu vreau să negociez preţul lui Chindriş, preţul lui se discută în vară. Până în vară trebuie să demonstreze că e cel mai bun copil din Liga I sau unul dintre cei mai bun fundaşi centrali din Liga I", declara Valeriu Iftime la Pro-X.

  • 5 selecţii are Chindriş la naţionala U-21
  • 16 partide a jucat Chindriş pentru Botoşani în acest sezon
  • 500.000 de euro este cota jucătorului dorit de GIgi Becali la FCSB

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare