Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BOMBA lui Florentino Perez! Super transferul pe care nimeni nu l-a anticipat. Real Madrid plăteşte clauza unui fotbalist comparat cu Leo Messi

BOMBA lui Florentino Perez! Super transferul pe care nimeni nu l-a anticipat. Real Madrid plăteşte clauza unui fotbalist comparat cu Leo Messi

Real Madrid

Comentarii

Zinedine Zidane a solicitat un transfer la care nimeni nu s-a gândit. Florentino Perez îi va plăti cel mai probabil clauza de reziliere lui Pablo Sarabia, fotbalist care joacă la Sevilla, dar care a fost crescut de Real Madrid.

”Este cel mai bun produs al Academiei Clubului de la Raul încoace” spunea fostul mare fundaş dreapta merengue, Chendo despre Pablo Sarabia. Comparat cu Leo Messi la începuturile sale, Sarabia s-a transformat dintr-un decar clasic, într-un fotbalist polivalent, care se apropie acum de o revenire pe Santiago Bernabeu.

Spaniolii anunţă bomba: ”Real Madrid îi plăteşte clauza de reziliere lui Pablo Sarabia, clauză cifrată la 18 milioane de euro. Este un transfer ieftin, pentru un super fotbalist care va ajuta mult lotul lui Zidane” scrie sursa citată.

Ajuns la 27 de ani, Sarabia a făcut un sezon fantastic pentru Sevilla. A marcat 23 de goluri şi a reuşit 17 pase de gol pentru gruparea andaluză, mai multe decât orice mijlocaş merengue în stagiunea recent încheiată. Cotat la 40 de milioane de euro, Sarabia a refuzat să-şi prelungească acordul cu Sevilla, cunoscând şi el interesul Realului de a-l rechema pe Bernabeu.

Mourinho l-a promovat, Zidane îl doreşte cu insistenţă

Este dorit de Zinedine Zidane şi ar urma să ocupe mai multe roluri în angrenajul madrilenilor. Poate juca atât ca mijlocaş interior, cât şi ca număr 10, dar şi ca jucător de bandă. Are gol, şut, tehnică impresionantă şi inteligenţă în joc. ”Un fotbalist care ar trebui să înceapă titular în naţionala Spaniei” scrie şi ABC.

Sarabia a jucat la Real Madrid între 2004 şi 2011, dar a apucat să bifeze un singur meci pentru prima echipă, sub comanda lui Jose Mourinho.

A plecat la Getafe, şi mai apoi la Sevilla, pentru cele două echipe de Europa ale Spaniei adunând peste 200 de meciuri. Fanii Realului şi-l amintesc din sezonul în care a coordonat Real Madrid Castilla către ultima promovare în Segunda Division. Făcea parte dintr-o generaţie de excepţie, alături de Alvaro Morata sau Jese Rodriguez.

Sarabia este campion european de tineret cu Spania, atât la categoria Under 19, cât şi la categoria Under 21. La Sevill a strâns 144 de meciuri şi 39 de goluri. Cota sa de piaţă este acum de 40 de milioane de euro. Presa spaniola scrie că la 27 de ani, Sarabia este gata de un return de senzaţie pe Santiago Bernabeu. Unul pe care nu l-a anticipat chiar nimeni. 

Afla mai multe despre: pablo sarabiaflorentino perez 

viewscnt
Articole similare